Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Parasta JJK:ta koskaan

 
Parasta JJK:ta koskaan

JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen oli kitkerästä tappiosta huolimatta erittäin tyytyväinen näkemäänsä JJK:n ja Hongan välisessä Veikkausliigaottelussa sunnuntaina.

- Kyllä eilen nähtiin parasta jalkapalloa, mitä kotijoukkue on Jyväskylässä koskaan esittänyt. Viime vuonna Hongan pelaajat sanoivat meidän pelien jälkeen, että JJK ei kuulu tähän sarjaan. Nyt Myös JJK olisi voinut ottaa pisteitä.

Vesalainen haluaa kuitenkin jakaa kiitosta myös vierailijan suuntaan. Sunnuntain ottelussa oli nähtävissä asioita, joiden varaan suomalaista jalkapalloa on hyvä rakentaa.

- On todella hienoa nähdä, kuinka tällaiset nuoret kaverit kuin Simpanen, Schüller ja Poutiainen pyörittävät peliä keskikentällä. Todella hienoja pelaajia, ja sitä ei tiedä kauanko heitä enää Suomen kentillä nähdään.

- On upea asia, että on tällaisia valmentajia kuin Lehkosuo ja Martonen, jotka luottavat nuoriin suomalaisiin pelaajiin ja haluavat kehittää heitä. Ja pyrkivät nimenomaan pelaavaan jalkapalloon. Se vie koko suomalaista jlajikulttuuria ja -perhettä eteenpäin.

Jyväskylän mittakaavassakin nuorten omien kasvattien esiinmarssi on ollut vahva.

- Poutiainen oli loistava eilen. Mutta myös esimerkiksi Nieminen ja Markkula ovat saaneet Martsilta vastuuta ja ovat vastanneet huutoon. Tulevaisuus näyttää tältä osin valoisalta.

Keskinäinen kunnioitus korkealla

Toinen asia, joka sunnuntain ottelussa pisti erityisesti toimitusjohtajan silmään, oli pelaajien keskinäinen kunnioitus.

- On hieno katsella, että vaikka tilanteisiin mennään helkkarin kovaa, sen jälkeen autetaan kaveri pystyyn. Pelaajien keskinäinen kunnioitus on futiksessa todella korkealla tasolla, se on sellainen asia joka tästä lajista turhan harvoin nostetaan esiin.

- Oli mahtavaa katsella esimerkiksi näiden kahden kaljupääveljeksen kolistelua siellä. Kovaa painia ja todella kovia kaksinkamppailuja, mutta tilanteista poistuttiin hymy huulilla, Vesalainen sanoo viitaten kapteenien Mikko Hyyrysen ja Rami Hakanpään väliseen kamppailuun pelikentän elintilasta.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää