Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Poutiainen jatkaa JJK:ssa vuoteen 2014 saakka

 
Poutiainen jatkaa JJK:ssa vuoteen 2014 saakka

JJK teki maanantaina merkittävän pelaajasopimuksen, kun keskikenttäpelaaja Patrick Poutiainen, 19, teki seuran kanssa nelivuotisen jatkosopimuksen. Näin Poutiainen sitoutui JJK:in vuoteen 2014 saakka. Poutiainen on JJK:n oma kasvatti, joka on murtautunut edustusjoukkueen avauskokoonpanoon tällä kaudella. Hän on pelannut avauksessa yhdessätoista ottelussa ja osallistunut kahteen vaihtopenkin kautta.

- Näen tämän tietyllä tavalla tärkeimpänä sopimuksena seuran kannalta koskaan, Patu on selkeästi meidän ensimmäisiä sellaisia pelaajia Samu Niemisen ohella, joka tuskin pelaa sopimuskauttaan loppuun Suomessa. Tämä on meille tosi iso asia, toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo.

Poutiainen itse näkee Jyväskylään sitoutumisen uransa kannalta selkeästi parhaana ratkaisuna.

- Nimi on kirjoitettu paperiin ja se tarkoittaa sitä, että Suomessa olen sitoutunut JJK:in. Meillä on niin hyvä valmentaja, ettei ole mitään järkeä edes etsiä muita vaihtoehtoja Suomesta. Luotan siihen, että Martsi (päävalmentaja Kari Martonen) pystyy kehittämään pelaajana vaikka kuinka paljon.

- Tarkoitus on, että lähden sopimuskauden aikana ulkomaille, mutta sitä katsotaan sitten, jos tarjouksia tulee. Olosuhteet on kunnossa, kehittyminen on nyt itsestä kiinni, Patu toteaa.

Vesalainen korostaa, että Poutiaisen ja aiemmin tehty puolustaja Samu Niemisen pitkät sopimukset viitoittavat seuran tulevaisuuden pelaajapolitiikkaa.

- Jatkossakin satsataan siihen, että hankitaan ulkopuolelta vähemmän, mutta laadukkaita pelaajia ja raivataan tilaa omille nuorille. Joukkuetta rakennetaan seuraavina vuosina pitkälle Patun ja Samun ympärille. Meille on tärkeää, että JJK:n joukkueessa on runsaasti jyväskyläläisyyttä, toimitusjohtaja linjaa.

Poutiaisen sopimus pitää sisällään kaudet 2010, 2011, 2012 ja 2013.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää