Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Korhonen palaa JJK:n maalille

 
Janne Korhonen palaa JJK:n maalille

JJK:n pukukoppiin saapuu torstaina todella kovan luokan paluumuuttaja. Viimeksi kaudella 1998 JJK-nuttua kantanut maalivahti Janne Korhonen siirtyy Valkeakosken Hakasta Jyväskylään 4,5 (3,5+1) -vuotisella sopimuksella. Paperi pitää Korhosen Jyväskylässä vähintään kauden 2013 loppuun ja sisältää option myös sitä seuraavasta vuodesta.

- Janne on todella iso paluumuuttaja, hän on ollut tällä kaudella Veikkausliigan paras maalivahti. Tämä on meille valtavan iso asia, ja puheet JJK-perheestä saavat tämän myötä katetta Jannen jyväskyläläisyyden lisäksi siksikin, että hänen isänsä on meillä joukkueenjohtajana, toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo.

- Olen erittäin ylpeä siitä, että pelaaja, joka olisi päässyt Suomessa mihin seuraan tahansa, valitsi JJK:n.

Korhonen siirtyy Jyväskylään välittömästi farmiseura FC Blackbirdin kautta ja on siten pelikelpoinen jo ensi maanantain TamU-ottelussa. Mies on erittäin mielissään paluusta kotiseudulle.

- Aivan loistavilla fiiliksillä olen, tässä on pari viime vuotta puntaroitu osuisiko molempien tarpeet yksiin, mutta aina on jotain esteitä ollut tiellä. Nyt viimein natsasi, Korhonen sanoo.

Veikkausliigan ehdottomaan eliittiin pelipaikallaan kuuluva, marraskuussa 31 vuotta täyttävä maalivahti ei tule Jyväskylään jäähdyttelemään.

- JJK on kehittynyt seurana. Siellä tehtävä duuni on kohdallaan ja koko ajan mennään eteenpäin. Kova halu on olla mukana rakentamassa sitä juttua, Korhonen vakuuttaa.

Päävalmentaja Kari Martonen on luonnollisesti innoissaan Korhosen liittymisestä joukkueeseen.

- Janne on todella huippuluokan maalivahti, ollaan tosi innoissaan että saatiin tällainen kiinnitys. Hän on meidän joukkueelle erittäin suuri lisä ja tuo alakertaan sellaista tarvittavaa johtajuutta, jota sieltä ehkä on vähän puuttunutkin.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää