Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Zagreb-vahvistukset jatkavat Dynamossa

 
Zagreb-vahvistukset jatkavat Dynamossa

Kampuksen Dynamo on toistaiseksi näkynyt siirtouutisissa vain lähtijöiden kautta. Pinnan alla on kuitenkin kytenyt koko ajan, ja nyt on aika julkaista ensimmäiset uudet vahvistukset. Opiskelijoiden EM-kisoissa Zagrebissa KaDy Studentsia edustaneet Jussi Kaihlajärvi, Riku Pelkonen ja Kimmo Tolvanen pelaavat Dynamossa myös alkavan sarjakauden. Kaihlajärvi ja Pelkonen siirtyvät punamustiin Futsal-Ykkösestä pudonneesta Skädämistä ja Tolvanen II divarin LPK:sta. Kolmikko on treenannut KaDy:n kanssa jo kesäkuusta asti.

Tolvasella on LPK:n lisäksi kokemusta Futsal-Liigasta ja Ykkösestä LA-VE:n riveistä. Myös maalivahdin tontilla tarvittaessa viihtyvä ”Kimble” on nöyrä ja pyyteetön joukkuepelaaja, jonka päävalmentaja Tero Kelhälä  valitsi opiskelijoiden EM-kisoissa KaDy:n parhaaksi pelaajaksi. Tarkasta vasuristaan tunnettu Tolvanen upotti KaDy II:n viime vuoden II divarin finaalissa kahdella maalillaan, mutta Kelhälä ottaa vanhan pelikaverinsa avosylin vastaan.
- LPK-taustaisena pelaajana Kimmo on minulle ennestään tuttu. Jotain miehen asenteesta kertoo, että hän on ollut esikauden ahkerin treenaaja. Rauhoittavana pelaajana ja maalivahdin kokemuksellaan Kimmolle on käyttöä myös reikäpaitana. Zagrebissa hänen panoksensa oli merkittävä ennätyksellisen seitsemännen sijan saavuttamisessa, ”Kelhis” lataa faktat tiskiin.  

Vuosia Skädämiä edustanut Kaihlajärvi takoi viime kaudella Skädämin sininutussa kovat tehot 12+12, jotka oikeuttivat Ykkösen pohjoislohkon pistepörssin 12. sijaan. Lisäksi ”Kaihlis” saalisti kuusi veikkaustähteä. Keski-Suomen parketeilla entinen pikajuoksija tunnetaan paitsi tehoistaan, myös nopeudestaan ja tulisesta luonteestaan. Kelhälä kaavailee Kaihlajärvelle liigaroolia.
– Pikajuoksijan räjähtävyys on yhä tallella, mikä tekee Jussista erittäin vahvan yksi vastaan yksi -tilanteissa. Opiskelijoiden EM-kisoissa Zagrebissa Jussilla jäi vielä paljon parannettavaa taktisella puolella, mutta uskon hänen olevan valmis lokakuun alussa ensiesiintymiseen liigatasolla. Jussin tulinen potku tulee puhumaan liigassa yhtä tehokkaasti kuin Ykkösessä, ”Kelhis” tunnustaa uskonsa.

Kuten Tolvanen myös Kaihlajärvi on vasuri, mikä kertoo paljon Kelhälän vasurifetissistä. Kun yksi vasuri (Teemu Pulkkinen) lähtee pois, pitää hankkia kaksin verroin tilalle.

Pelkonen on tuoreempi skädänisti, jonka leveän selän taakse upposi Futsal-Ykkösessä säädyttömän paljon palloja, mutta syyttävä sormi kääntyy tässä tapauksessa maalinsuun sijasta jonnekin aivan muualle. KaDy-opiskelijoiden ykkösveskarin hyvät otteet EM-turnausta edeltävässä harjoituspelissä FS Ilvestä vastaan poikivat Pelkoselle myös varapaikan maajoukkueleirille. Ennakkoluuloton ”Belgi” lähtee haastamaan Niila-Ville Laitista tosissaan.
– Riku pelasi varsin mallikelpoiset EM-kisat ja on ollut todella aktiivinen kesän treeneissä, mikä on kehittänyt miestä entisestään. Olen erittäin tyytyväinen maalivahtitilanteeseemme, myhäilee Kelhälä syystäkin.

Kaihlajärven ja Pelkosen siirroissa on huomionarvoista, että he ovat ensimmäiset pelaajat, jotka siirtyvät kilpakumppani Skädämistä Dynamoon pelaamatta aikaisemmin Dynamossa. Koska KaDy:n ja Skädämin viha-rakkaussuhde on laantunut parin vuoden takaisten ylilyöntien jälkeen yhteistyö- ja ystävyyssuhteen tapaiseksi, ei paikallissiirto herättäne isompaa purnausta.

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Mad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Liigaan palannut Mad Max (Valkeakoski) saapuu lauantaina Jyväskylän Monnarille Kampuksen Dynamon vieraaksi.

Lue lisää
KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy avasi futsalvuoden 2018 puhtaalla 0-5-vierasvoitolla tamperelaisesta PP-70:stä.

Lue lisää
KaDy perjantaina Tesomalle

KaDy perjantaina Tesomalle

Kampuksen Dynamo pelaa perjantaina 5.1. futsal-liigavuoden ensimmäisen ottelun tamperelaisen PP-70:n vieraana.

Lue lisää
PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

Futsal-Liigaa johtava Kampuksen Dynamo isännöi lauantaina PJK:ta. Pirkkalalaiset pelaavat toista liigakauttaan, ja ensimmäisellä kaudellaan he mainioita otteita pudottamalla cupissa niin KaDyn kuin Sievinkin.

Lue lisää
KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

Futsal-Liigan runkosarjan viimeiseen peliin vieraaksi Monnarille astelee PJK Pirkkalasta.

Lue lisää
KaDy rökitti PP-70:n

KaDy rökitti PP-70:n

Jyväskylän Monnarilla nähtiin melkoinen sunnuntai-iltapäivän maali-iloittelu, kun Kampuksen Dynamo kukisti länsitamperelainen PP-70:n lukemin 8-3.

Lue lisää