Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Zagreb-vahvistukset jatkavat Dynamossa

 
Zagreb-vahvistukset jatkavat Dynamossa

Kampuksen Dynamo on toistaiseksi näkynyt siirtouutisissa vain lähtijöiden kautta. Pinnan alla on kuitenkin kytenyt koko ajan, ja nyt on aika julkaista ensimmäiset uudet vahvistukset. Opiskelijoiden EM-kisoissa Zagrebissa KaDy Studentsia edustaneet Jussi Kaihlajärvi, Riku Pelkonen ja Kimmo Tolvanen pelaavat Dynamossa myös alkavan sarjakauden. Kaihlajärvi ja Pelkonen siirtyvät punamustiin Futsal-Ykkösestä pudonneesta Skädämistä ja Tolvanen II divarin LPK:sta. Kolmikko on treenannut KaDy:n kanssa jo kesäkuusta asti.

Tolvasella on LPK:n lisäksi kokemusta Futsal-Liigasta ja Ykkösestä LA-VE:n riveistä. Myös maalivahdin tontilla tarvittaessa viihtyvä ”Kimble” on nöyrä ja pyyteetön joukkuepelaaja, jonka päävalmentaja Tero Kelhälä  valitsi opiskelijoiden EM-kisoissa KaDy:n parhaaksi pelaajaksi. Tarkasta vasuristaan tunnettu Tolvanen upotti KaDy II:n viime vuoden II divarin finaalissa kahdella maalillaan, mutta Kelhälä ottaa vanhan pelikaverinsa avosylin vastaan.
- LPK-taustaisena pelaajana Kimmo on minulle ennestään tuttu. Jotain miehen asenteesta kertoo, että hän on ollut esikauden ahkerin treenaaja. Rauhoittavana pelaajana ja maalivahdin kokemuksellaan Kimmolle on käyttöä myös reikäpaitana. Zagrebissa hänen panoksensa oli merkittävä ennätyksellisen seitsemännen sijan saavuttamisessa, ”Kelhis” lataa faktat tiskiin.  

Vuosia Skädämiä edustanut Kaihlajärvi takoi viime kaudella Skädämin sininutussa kovat tehot 12+12, jotka oikeuttivat Ykkösen pohjoislohkon pistepörssin 12. sijaan. Lisäksi ”Kaihlis” saalisti kuusi veikkaustähteä. Keski-Suomen parketeilla entinen pikajuoksija tunnetaan paitsi tehoistaan, myös nopeudestaan ja tulisesta luonteestaan. Kelhälä kaavailee Kaihlajärvelle liigaroolia.
– Pikajuoksijan räjähtävyys on yhä tallella, mikä tekee Jussista erittäin vahvan yksi vastaan yksi -tilanteissa. Opiskelijoiden EM-kisoissa Zagrebissa Jussilla jäi vielä paljon parannettavaa taktisella puolella, mutta uskon hänen olevan valmis lokakuun alussa ensiesiintymiseen liigatasolla. Jussin tulinen potku tulee puhumaan liigassa yhtä tehokkaasti kuin Ykkösessä, ”Kelhis” tunnustaa uskonsa.

Kuten Tolvanen myös Kaihlajärvi on vasuri, mikä kertoo paljon Kelhälän vasurifetissistä. Kun yksi vasuri (Teemu Pulkkinen) lähtee pois, pitää hankkia kaksin verroin tilalle.

Pelkonen on tuoreempi skädänisti, jonka leveän selän taakse upposi Futsal-Ykkösessä säädyttömän paljon palloja, mutta syyttävä sormi kääntyy tässä tapauksessa maalinsuun sijasta jonnekin aivan muualle. KaDy-opiskelijoiden ykkösveskarin hyvät otteet EM-turnausta edeltävässä harjoituspelissä FS Ilvestä vastaan poikivat Pelkoselle myös varapaikan maajoukkueleirille. Ennakkoluuloton ”Belgi” lähtee haastamaan Niila-Ville Laitista tosissaan.
– Riku pelasi varsin mallikelpoiset EM-kisat ja on ollut todella aktiivinen kesän treeneissä, mikä on kehittänyt miestä entisestään. Olen erittäin tyytyväinen maalivahtitilanteeseemme, myhäilee Kelhälä syystäkin.

Kaihlajärven ja Pelkosen siirroissa on huomionarvoista, että he ovat ensimmäiset pelaajat, jotka siirtyvät kilpakumppani Skädämistä Dynamoon pelaamatta aikaisemmin Dynamossa. Koska KaDy:n ja Skädämin viha-rakkaussuhde on laantunut parin vuoden takaisten ylilyöntien jälkeen yhteistyö- ja ystävyyssuhteen tapaiseksi, ei paikallissiirto herättäne isompaa purnausta.

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta.

Lue lisää
KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle.

Lue lisää
KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Lue lisää
Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

Lue lisää
KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.

Lue lisää
KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDyn naiset palaavat sunnuntaina Monnarin Ässä-Areenalle, jossa otetaan mittaa Ylöjärven Ilveksestä.

Lue lisää