Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Viljala ja JJK pitkään sopimukseen

 
Ville Viljala ja JJK pitkään sopimukseen

JJK ja B-juniori-ikäinen maalivahtilupaus Ville Viljala ovat solmineet vuoteen 2014 saakka kantavan pelaajasopimuksen. Vuonna 1995 syntynyt Viljala on parhaillaan U16-maajoukkueen mukana Belfastissa, jonka lähistöllä joukkue kohtaa Pohjois-Irlannin.

Pelaaja on käynyt aiemmin harjoittelemassa Espanjan suurseurojen FC Barcelonan ja Espanyolin vieraana, ja paraikaa JJK:n seurajohdon pöydällä odottaa erään Valioliigaseuran lähettämä kutsu. Viljala pelasi ensimmäisen ikäkausimaaottelunsa elokuun lopussa Ruotsia vastaan.

- Ville on erittäin lupaava nuori pelaaja, jolle halutaan pitkällä sopimuksella taata parhaat mahdollisuudet olosuhteet kehitykseen ja tietty työrauha. Maalivahtivalmennus on meillä Suomen huippua ja Ville pääsee samalla ottamaan oppia Korhosen Jannelta, joka on pelipaikalla valtakunnan eliittiä, toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo.

- Villellä on kaikki eväät nousta huipputasolle, jos hän tarttuu saamiinsa tilaisuuksiin ja on valmis tekemään töitä. Edellytykset ovat olemassa, mutta mikään ei tule ilmaiseksi, seuran ja Suomen juniorimaajoukkueiden maalivahtivalmennuksesta vastaava Jori Särkkä puolestaan kommentoi.

Pelaajan sopimusasioita hoitaa isä Raimo Viljala.

- Ajatuksena sopimuksessa on se, että Ville saisi mahdollisimman laadukasta valmennusta, ja JJK:ssa se edustusjoukkueen mukana ja Särkän alaisuudessa toteutuu. Omien kontaktien kautta olemme olleet esimerkiksi Barcelonassa ja portit sinne ovat edelleen auki, isä Viljala sanoo.

Palokassa ylökoulun viimeistä luokkaa käyvä Viljala tähtää määrätietoisesti jalkapalloilijan uralle.

- Ei meidän vanhempien ole häntä tarvinnut koskaan eteenpäin potkia, hoidamme vain taustoja ja edellytyksiä kuntoon. Kova into Villellä on paiskia töitä ja tehdä tästä itselleen ammatti, Raimo Viljala toteaa.

Seurassa nuoren pelaajan määrätietoisuus on pantu merkille. Toimitusjohtaja Vesalainen korostaakin, että Viljala on yksi nuoria JJK-kasvatteja, joiden varaan seuran tulevaisuutta rakennetaan.

- Me halutaan sitouttaa omia nuoria lupauksia seuraan ja saada sitäkin kautta jatkuvuutta toimintaan. Ville kuuluu samaan JJK:n export-pelaajien ryhmään kuin Patrick Poutiainen, Samu Nieminen ja Robert Taylor.

Seuran keväällä lanseerattu slogan "huomenna parempi kuin tänään" onkin havainnollistunut ensi vaiheessa tehokkaasti juuri nuorten pelaajien kautta.

- Poutiainen aloitti kauden penkiltä ja on noussut profiilipelaajaksi, ja Nieminen on noussut kokoonpanon ulkopuolelta tärkeään rooliin pelaten avauksessakin monta peliä haastavalla pelipaikalla puolustuslinjassa. Kaikille näille nuorille jyväskyläläispelaajille kaavaillaan isoa roolia JJK:n tulevaisuudessa.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää