Kaulion 53 torjuntaa kaatoivat KooKoo:n

Kolmella voitolla ja tappioitta kautensa avannut KooKoo kärsi perjantain kierroksella avaustappion, kun se hävisi Jyväskylässä D Teamille maalein 3-2. Kotijoukkueen kauden ensimmäisen kotivoiton kapelimestarina toimi maalivahti Niko Kaulio, joka torjui ottelussa hurjat 53 laukausta. Mikko Rämö KooKoo:n maalissa selvisi 20 torjunnalla.

Kaksi päivää aiemmin D Team oli romahtanut kauden kotiavauksessaan LeKi:lle maalein 1-5, mutta KooKoo:ta vastaan peli kulki heti alusta lähtien. Avauserä kirjattiin kotijoukkueelle 2-0. Ensin Lauri Taipalus vei D Teamin 1-0 johtoon ajassa 3:41 ja reilut neljä minuuttia myöhemmin Toni Rautakorpi huudatti kotiyleisöä 2-0 osuman myötä. Tämän jälkeen KooKoo:n päävalmentaja Ismo Lehkonen kutsui joukkonsa neuvonpitoon. Aikalisä piristi vieraiden peliä, mutta maalitiliä se ei avauserässä saanut auki. Kaulion työt avauserässä 16 torjuntaa.

Toisessa erässä D Team otti 11 minuutin aikana kolme rangaistusta, mutta KooKoo:n ylivoimapeli oli tehotonta. Sen sijaan D Teamin ylivoima toimi, kun se pääsi viitisen minuuttia ennen toista erätaukoa kokeilemaan kahden miehen ylivoimalla KooKoo:n Jaakko Lehtosen ja Jiri Veistolan otettua rangaistukset. Lauri Taipalus pysäytti pelikellon aikaan 35:45 illan toisella maalillaan, syöttöpisteet jälleen Turo Asplundille, sekä Tuomo Laukkaselle. KooKoo sai kaipaamansa kavennusmaalin ajassa 38:54, kun Iivo Hokkanen päätti Kaulion lähes kaksi erää kestäneen täydellisen torjuntatyöskentelyn. Kaulion toisen erän torjunnat: 18.

Kun D Teamin Timo-Pekka Heikkinen sai 17 sekuntia ennen toista erätaukoa 2+2 minuuttia korkeasta mailasta ja Panu Hyyppä kaksi minuuttia kampituksesta ajassa 41:51, KooKoo pääsi hakemaan kavennusmaalia kahden miehen ylivoimalla. Kaulio jatkoi kuitenkin huikeaa ottelua torjumalla kaikki vieraiden yritykset. Aika kellossa kävi vähiin ja vaikka Ville-Vesa Vainiola iski vielä 3-2 osuman ajassa 58:27 D Teamin Ilkka Heikkilän istuessa jäähyaitiossa ja KooKoo:n maalivahti Mikko Rämön istuessa vaihtopenkillä, mikään ei enää vierasjoukkuetta pelastanut, vaan Kaulion kolmannen erän 19 ja koko ottelun 53 torjunnan myötä D Team otti arvokkaat kolme sarjapistettä 3-2 voitolla KooKoo:sta.

D Teamin kausi jatkuu keskiviikkona Oulussa ottelulla Kiekko-Laseria vastaan. KooKoo puolestaan kohtaa viikon ainoassa ottelussaan SaPKo:n vierasjäällä Savonlinnan Talvisalossa. D Teamille tuleva viikko on ensimmäinen kolmen ottelun viikko, sillä perjantaina se pelaa Jyväskylässä Jokipoikia vastaan ja lauantaina joukkue matkustaa Sportin vieraaksi Vaasaan.

Mestiksen (Jari Hotti) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä

D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.