Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SSV vei pisteet niukasti

 
SSV vei pisteet niukasti

Ei tullut revanssia eikä pisteitä. SSV näytti kaapin paikkaa nuorelle hirviporukalle ja korjasi pisteet mukaan Helsinkiin lukemin 5-6 (0-1,3-3,2-2). Hyvin omiaan kannustanut runsalukuinen kotiyleisö sai vielä jäädä odottelemaan ensimmäistä kotivoittoa.  

Kosonen huippuvireessä maalilla

Lukemiltaan tiukka ja kovavauhtinen ottelu oli hienokseltaan vieraiden hallinnassa. Ensimmäisen erän lukemat mairittelivat kotijoukkuetta, sillä Happeen maalilla Eero Kosonen joutui venymään useasti kohtalaisen hämmästyttäviin torjuntoihin.

- Kyllä Eero piti meidät ensimmäisen erän aikana pelissä mukana. Olimme puolustuspäässä aika purjeessa ja SSV teki juuri niitä asioita joita meidän piti kyetä eliminoimaan. SSV:llä olisi ollut paikat lyödä 3-4 maalia avauserään, kommentoi valmentaja Pasi Kotilainen.

Toisen erän loppu oli Happeen pyöritystä

Toinen erä alkoi kotijoukkueelta flegmaattisissa tunnelmissa ja useat syöttöhasardit avasivat maajoukkuemiehille avoimet ovet nakutella taululle jo 0-3 lukemat. Kotijoukkue heräsi Lasse Riitesuon napakan ylänurkkalaukauksen myötä mukaan peliin Jouni Määtän tarjoillessa passin. Erän puolivälissä SSV rokotti vielä Happeen huolimattoman vaparikuvion päätteksi läpiajosta tylysti 1-4 lukemat tauluun.
Kaale Niemisen rannelaukaus pakin tontilta ja Joonas Pylsyn ylivoimamaali toivat Happeen takaisin peliin ja vielä erän lopulla Riitesuolla oli yv:llä tyhjä maali tarjolla Pylsyn toimesta pelin tasoitukseen, mutta laukaus meni niukasti maalin ohi. Toisen erän viimeinen kymppi oli Happeen selkeästi paras jakso ja Henri Toivonniemi joutui maalillaan venyttelemään itseään useasti maajoukkuetason torjuntoihin.

- Toiseen saimme jo aivan erilaisen ilmeen ja muutimme hieman karvaustamme vaikkakin toisen erän alku vielä ihmeteltiin ja katseltiin kun kaveri teki mitä halusi. Kavennuksen jälkeen saimme hieman juonesta kiinni ja toisella erätauolla kopissa oli aistittavissa jo ihan eri tekemisen meininki, näki Kotilainen.

Pylsyn ylivoimamaalin syöttänyt Petri Kauko siirtyi pisteellään Happeen seurahistorian kaikkien aikojen tehokkaimmaksi pelaajaksi ohi Mikko Kohosen tehopistein 141+173=314. Happee onnittelee "Tsäkiä" upeasta saavutuksesta!

Etsikkoaikaa ei hyödynnetty

Kolmannessa erässä kotijoukkueella oli paikkansa nousta pelissä tasoihin. Ylivoima takelteli ja ratkaisut olivat maalipaikoissa hätäisiä ja kun omia paikkojaan ei hyödynnä, niin silloin SSV:n tasoinen joukkue rankaisee armotta. Ensin ottelun parhaan palkittu Juho Järvinen ohjasi tyylilleen uskollisena maalin edestä Mikael Järven hienon passin suoraan ilmasta reppuun ja Tero Tiitu pommitti kaukaa Kososen maskin kautta kierteisen pallon juuri ja juuri yli maaliviivan.

Loppu ei huipentunut yrityksestä huolimatta

Happee nousi kuitenkin vielä kerran peliin mukaan Kaukon (1+2) rystyujutuksella Joonas Kaasalaisen (0+2) syötöstä ja hetkeä myöhemmin 6-5:lla Riitesuon (2+0) vasemmasta sivestä lähteneellä "onetimerilla" Kaukon poikittaisesta. Maalien turvin Happee sai lopussa vielä mahdollisuuden yrittää tasoitusta yli kahden minuutin ajan ilman maalivahtia, mutta Toivonniemi venyi kuitenkin parhaimpaansa ja näin SSV sai pitää pisteensä. SSV on ollut Happeelle kotiluolassa vaikea voitettava. Edellisestä voitosta on kulunut jo yli viisi vuotta.

- Kyllä SSV:llä oli useita paikkoja "tappaa" ottelu agressiivisen karvimme vuoksi, mutta Kososen venymiset antoivat meille vielä mahdollisuuden viedä ottelu jatkoajalle hyvin kannustaneen yleisön iloksi mutta sitä ei tänään tapahtunut. Ei mitään parasta peliä meiltä, mutta varmasti viihdyttävä ottelu. Vaihto- ja muut huolimattomuusvirheet ovat liikaa SSV:n tasoista joukkuetta vastaan.Niihin ei yksinkertaisesti ole varaa. Otto Tikka ja Panu Kotilainen olivat tänään kuumeessa ja se hieman sekoitti kentällisiämme. Oman seuran kasvatti Petteri Kääriäinen esitti ensimmäisessä liigamatsissaan lupaavia otteita Panun tuurajana ja Jouni Määttä tuli myös vahvasti mukaan penkin päästä ottelun aikana. Parannettavaa riittää roimasti maanantain 4.10 Classic tv-otteluun jos meinaamme ottaa pisteet huippukuntoiselta vastustajalta, päättää päävalmentaja Seppo Pulkkinen analyysin ottelusta.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää