Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP Jyväskylä Oy lahjoitti 10 000 euroa Jyväskylän yliopistolle

 
JYP Jyväskylä Oy lahjoitti 10 000 euroa Jyväskylän yliopistolle

JYP Jyväskylä Oy:nä hallitus on päättänyt osallistua Jyväskylän yliopiston pääomakeräykseen 10 000 eurolla. Lahjoituksen virallinen julkistus tapahtuu 2.10. JYP-SaiPa -pelissä, jossa Jyväskylän yliopisto myös toimi otteluisäntänä. Valtion vastinrahan ansiosta jääkiekon SM-liigan kärkiseuran lahjoitus tuottaa yliopistolle 35 000 euroa.

Jyväskylän yliopistolla ja JYP Jyväskylä Oy:llä on pitkäaikainen yhteistyön perinne muun muassa urheilijoiden kouluttamisen ja erilaisten valmennus-, tutkimus- ja kehittämishankkeiden alueella.

- Jyväskylän yliopisto on tärkeä osa  JYPin toimintaympäristöä niin urheiluseurana kuin osakeyhtiönä ja tiedämme, että lahjoituksemme heijastaa myös yrityskumppaneidemme, muiden sidosryhmiemme ja kiekkoyleisömme arvoja , JYP Jyväskylä Oy:n markkinointijohtaja Kari Tyni kertoo.

- Oli hienoa nähdä, että huippu-urheiluseurat ovat lähteneet kampanjaamme mukaan. Näen JYPin ja yliopiston yhteistyössä syvää synergiaa. Yliopistomme ja maamme ainoa liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta tarjoaa mahdollisuuksia koulutuksen, tutkimuksen ja testauksen alueilla. JYPin menestys taas lisää alueen vetovoimaa ja auttaa rekrytoimaan lahjakkuuksia myös yliopistoon, Jyväskylän yliopiston rehtori Aino Sallinen kiittää.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää