Kotkapaidoille maukas revanssi

Keväällä D Team hautasi Sportin viime kauden menestystoiveet jo puolivälierissä, kun se kaatoi vaasalaiset Play Offsien ensimmäisellä kierroksella. Kuluvan kauden ensimmäinen kohtaaminen runkosarjassa tarjosi Sportille maukkaan revanssin, kun se kaatoi jyväskyläläiset vahvan esityksen jälkeen maalein 4-1.

Ottelu ehti vanheta vain 56 sekunnin ajan, kun Sport avasi maalihanat. Maalinteossa onnistui Henri Manninen, jolle maali ja tehopiste olivat kauden ensimmäiset. Ajassa 10:55 D Team-puolustaja kaatoi Sport-hyökkääjä Antti Jaatisen tämän ollessa läpiajossa ja tuomiona rangaistuslaukaus. Jaatinen itse asettui ampumaan ’rankkaria’ ja vierasjoukkueen maalivahti Niko Kaulio oli tilanteessa voimaton, tilanne 2-0 kotijoukkueelle.

Toisessa erässä nähtiin yksi maali. Ajassa 35:17 Antti Hölli vei Sportin jo 3-0 johtoon ylivoimalla, syöttöpiste kirjattiin Pete Suonpäälle, joka on ollut alkukaudesta kotkapaitojen paras pistemies. Kolmannessa erässä Sportin 4-0 johtoon ampui Toni Mäkinen, syöttöpisteet kapteeni Erik Riskalle, sekä Jani Kiviniemelle.

Loistavaa alkukautta pelaavalle Sportin maalivahti Aaro Peltoselle nollapeli oli jälleen lähellä. Edellisessä ottelussa Hokkia vastaan unelma 'täydellisestä illasta' mureni 17 sekuntia ennen täyttä aikaa, nyt D Team teki saman tempun reilut viisi minuuttia ennen päätössummeria. D Teamin illan ainoan ja ottelun viimeisen maalin ampui Jaakko Pelkonen, Markus Poukkulan syötöstä.

Loppulukemat kirjattiin tilastokirjoihin Sportille maalein 4-1, joka ei ole hävinnyt kuluvan kauden aikana kertaakaan kotikaukalossaan. Vaasassa nähtiin lauantaina siisti ottelu, mikäli asiaa katsotaan jaettujen rangaistusten perusteella. Molemille joukkueelle tuomittiin ottelussa vain neljä kahden minuutin jäähyä. Peltosen illan torjunnat yhteensä 20, Kaulio vierasjoukkueen maalissa 34 torjuntaa.

Sportilla on edessään tulevalla viikolla kolmen ottelun 'härkäviikko'. Keskiviikkona joukkue matkustaa TuTo:n vieraaksi Kupittaalle. Perjantaina se metsästää viidettä peräkkäistä kotivoittoaan, kun Vaasaan vieraaksi saapuu KooKoo. Lauantaina Sport kohtaa Jukurit vierasjäällä Mikkelissä. D Teamin viikko käsittää kaksi ottelua ja molemmat joukkue pelaa kotonaan Hippoksella. Keskiviikkona vieraaksi saapuu Kajaanin Hokki ja lauantaina vastaan luistelee HeKi Heinolasta.

Mestiksen (Jari Hotti) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä

D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.