Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hokki hakee vauhtia Jyväskylästä

 
Hokki hakee vauhtia Jyväskylästä

Keskiviikkoiltana Jyväskylässä nähdään kahden hieman alavireisen joukkueen kohtaaminen. Jyväskylän D Team ja Kajaanin Hokki miehittävät molemmat tällä hetkellä sarjan tyvipäätä. Pientä lohtua kenties tuo se, että aivan jumbona joukkueet eivät ole, vaan TuTo ja HeKi kyntävät vielä syvemmällä.

Tosin voidaanko esimerkiksi D Teamin alkukauden suoritusten kohdalla varsinaisesti edes puhua kyntämisestä? Seitsemästä ottelusta alla on kolme voittoa ja yksi jatkoaikatappio ottelusta, joka olisi voinut päättyä lopulta kummalle tahansa. Kaikki varsinaisella peliajalla kärsityt tappiot ovat kuitenkin olleet selvälukemisia, ja siinä suhteessa voitaneen puhua jonkin tason alavireisyydestä, tai ainakin ailahtelevuudesta. LeKiä vastaan homma kaatui uniseen ensimmäiseen erään, Kiekko-Laseria vastaan touhu meni jäähyilyksi ja Sporttia vastaan luistin ei vaan kulkenut riittävästi.

Kaikki edellytykset hyvään peliin D Teamilla on kuitenkin olemassa. KooKoota vastaan puolustus toimi ja lisäksi Niko Kaulio oli erinomaisessa vireessä. Jokipoikia vastaan ottelu oli tiukka, ja olisi yhtä hyvin voinut kääntyä D Teamille. Paljosta ei välttämättä ole kiinni, että homma saadaan toimimaan. Päävalmentaja Jukka Ahvenjärven pakkaa tosin sekoittavat pienet loukkaantumishuolet. Niin molemmat Jormakan veljekset kuin hyvin pisteitä nakuttanut Tuomo Laukkanenkin ovat olleet sivussa kokoonpanoista. Paikatakseen hyökkääjävajetta D Team solmikin tryout-sopimuksen viime kaudella SaPKossa pelanneen Miika Viinamäen kanssa.

Hokin alkukausi on alkanut D Teamia murheellisemmin: seitsemästä ottelusta tilille on napsahtanut kaksi voittoa ja loput otteluista ovat päättyneet enemmän tai vähemmän selkeisiin tappioihin. Kauden valopilkkuja ovat kompastelevasti kauden aloittaneen TuTon 8-3 pöllyytys ja 3-1 voitto hyvin pelanneesta Mestiksen tulokasjoukkueesta K-Laserista. Viimeisimmät kolme ottelua onkin tullut sitten selkeämmin kuokkaan. Viime lauantaina sarjakakkonen LeKi ei säästellyt kajaanilaisyleisöä, vaan upotti kotijoukkueen lukemin 2-7.

Kausi on vielä aluillaan, mutta tässä vaiheessa aletaan jo luoda ensimmäisiä pesäeroja sarjataulukossa. Hokin kannalta olisi erittäin tärkeää napata pisteet Jyväskylässä, ettei ero edellä meneviin alkaisi kasvaa. Toisaalta D Team voisi voitolla palauttaa itsensä playoff-viivan paremmalle puolelle. Pisteet siis varmasti kelpaavat molemmille.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta  / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää