Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hokki hakee vauhtia Jyväskylästä

 
Hokki hakee vauhtia Jyväskylästä

Keskiviikkoiltana Jyväskylässä nähdään kahden hieman alavireisen joukkueen kohtaaminen. Jyväskylän D Team ja Kajaanin Hokki miehittävät molemmat tällä hetkellä sarjan tyvipäätä. Pientä lohtua kenties tuo se, että aivan jumbona joukkueet eivät ole, vaan TuTo ja HeKi kyntävät vielä syvemmällä.

Tosin voidaanko esimerkiksi D Teamin alkukauden suoritusten kohdalla varsinaisesti edes puhua kyntämisestä? Seitsemästä ottelusta alla on kolme voittoa ja yksi jatkoaikatappio ottelusta, joka olisi voinut päättyä lopulta kummalle tahansa. Kaikki varsinaisella peliajalla kärsityt tappiot ovat kuitenkin olleet selvälukemisia, ja siinä suhteessa voitaneen puhua jonkin tason alavireisyydestä, tai ainakin ailahtelevuudesta. LeKiä vastaan homma kaatui uniseen ensimmäiseen erään, Kiekko-Laseria vastaan touhu meni jäähyilyksi ja Sporttia vastaan luistin ei vaan kulkenut riittävästi.

Kaikki edellytykset hyvään peliin D Teamilla on kuitenkin olemassa. KooKoota vastaan puolustus toimi ja lisäksi Niko Kaulio oli erinomaisessa vireessä. Jokipoikia vastaan ottelu oli tiukka, ja olisi yhtä hyvin voinut kääntyä D Teamille. Paljosta ei välttämättä ole kiinni, että homma saadaan toimimaan. Päävalmentaja Jukka Ahvenjärven pakkaa tosin sekoittavat pienet loukkaantumishuolet. Niin molemmat Jormakan veljekset kuin hyvin pisteitä nakuttanut Tuomo Laukkanenkin ovat olleet sivussa kokoonpanoista. Paikatakseen hyökkääjävajetta D Team solmikin tryout-sopimuksen viime kaudella SaPKossa pelanneen Miika Viinamäen kanssa.

Hokin alkukausi on alkanut D Teamia murheellisemmin: seitsemästä ottelusta tilille on napsahtanut kaksi voittoa ja loput otteluista ovat päättyneet enemmän tai vähemmän selkeisiin tappioihin. Kauden valopilkkuja ovat kompastelevasti kauden aloittaneen TuTon 8-3 pöllyytys ja 3-1 voitto hyvin pelanneesta Mestiksen tulokasjoukkueesta K-Laserista. Viimeisimmät kolme ottelua onkin tullut sitten selkeämmin kuokkaan. Viime lauantaina sarjakakkonen LeKi ei säästellyt kajaanilaisyleisöä, vaan upotti kotijoukkueen lukemin 2-7.

Kausi on vielä aluillaan, mutta tässä vaiheessa aletaan jo luoda ensimmäisiä pesäeroja sarjataulukossa. Hokin kannalta olisi erittäin tärkeää napata pisteet Jyväskylässä, ettei ero edellä meneviin alkaisi kasvaa. Toisaalta D Team voisi voitolla palauttaa itsensä playoff-viivan paremmalle puolelle. Pisteet siis varmasti kelpaavat molemmille.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta  / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHenri Tamminen JYPiin, nuorille jatkosopimuksia

Henri Tamminen JYPiin, nuorille jatkosopimuksia

Laitahyökkääjä Henri Tamminen (25) siirtyy HIFK:sta JYPiin. Sopimus on mallia 1 + 1. Sopimuksen jälkimmäinen kausi sisältää seuran option.

Lue lisää
Mestis-mestari ja playoffsien arvokkain pelaaja Markus Jokinen JYPiin

Mestis-mestari ja playoffsien arvokkain pelaaja Markus Jokinen JYPiin

Tuore Mestiksen mestari, laitahyökkääjä Markus Jokinen, 29, liittyy JYPiin yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
Laitahyökkääjä Miha Verlic liittyy JYPiin

Laitahyökkääjä Miha Verlic liittyy JYPiin

Laitahyökkääjä Miha Verlic, 26, liittyy JYPiin loppukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Puolustaja Jake Newton siirtyy loppukaudeksi JYPiin

Puolustaja Jake Newton siirtyy loppukaudeksi JYPiin

Viime viikolla CHL:n voittanut JYP vahvistaa joukkuettaan myös lähestyviä Liigan Playoffseja ajatellen.

Lue lisää
JYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja hyökkääjä Michel Miklik, 35, ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

Champions Hockey Leaguen semifinaalit alkavat tiistaina. Suomalaisseuroista on mukana JYP, joka saa vastaansa tshekkiläisen Ocelari Trinecin.

Lue lisää