D Team teki mahdottomasta mahdollisen

Jonne Virtanen aloitti jyväskyläläisten vahvan rynnistyksen ohjaamalla Lauri Taipaluksen siniviiva laukauksen maaliin. Toni Rautakorpi ja Jasse Ikonen siirsivät maaleillaan D Teamin jo 0-3 johtoon viidessä minuutissa. Tämän jälkeen Jukurit vaihtoivat maalivahtia, Teemu Seppänen antoi paikkansa Kai Tillaselle. Seppänen ei ehtinyt viiden minuutin aikana saamaan yhtään torjuntaa, mutta päästi kolme maalia taakseen. Jukureilla tuntui olevan kokovartalokipsi yllään.

D Teamin ensimmäinen jäähy kostautui nopeasti, kun hyvässä vireessä oleva Sami Kautto laukoi näyttävästi ranteella yläkulmaan. Juha Koivistolla oli maalin jälkeen todella maukas paikka kaventaa peli jo 2-3:een, mutta mies epäonnistui puolittaisessa läpiajossaan. D Teamin Jonne Virtanen puolestaan onnistui omassa paikassaan, komea harhautus ja kiekko maaliin, tilanne 1-4. "Neljäs maali tappoi meidän pelin, enää sen jälkeen meidän tekeminen ei ollut vaadittavalla tasolla", totesi Jarno Pikkarainen ensimmäisen erän tapahtumia.

Vuonna 1994 syntyneen Olli Määtän Mestis-uran ensimmäinen maali siirsi D Teamin toisen erän alussa jo 1-5 johtoon. Määttä oli läpi ottelun erittäin vahva. Harhasyöttöjä ei juuri näkynyt, eikä poika arastellut kaksinkamppailutilanteissa. Jukurien peli oli läpi ottelun huolimatonta, purkukiekot omalla puolustusalueelta lähti liian usein keskelle. Laukaukset viuhui ohi liian monesti. Henri Huovisen siirrettyä jo D Team 1-6 johtoon oli ottelu viimeistään ohi. Maalin jälkeen D Teamin kakkoskentällä oli näyttävä hyökkäys jossa kiekko kiersi kaikilla pelaajilla, mutta viimeiset syötöt olivat liikaa ja hieno tilanne valui hukkaan.

Jukurit kärsi taas miestappioita

Toisen erän lopussa Markus Piispanen uhrautui heittäytymällä viivalaukauksen eteen. Laukaus osu ikävän näköisesti jalkaan. Piispanen talutettiin pois jäältä ja suoraan pukukoppiin. Kolmas erä ei alkanut sen paremmin Jukureilta. Juuri puujalasta parantunut Miikka Lindholm törmää Jyväskylän isoimpaan mieheen Jonne Virtaseen. Hänet myös talutettiin suoraan pukukoppiin. Kumpikaan ei palannut peliin enää. D Teamin pelistä huokui itseluottamus ja hyvä pelirohkeus, pelaajat näyttivät henkilökohtaisia taitojaan pienillä jalkakynillä ja kauniilla mailaharhautuksilla. Juha Koivisto pääsi vajaa viisi minuuttia ennen pelin loppua kaunistelemaan pelin loppunumeroiksi 2-6.

D Teamin päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi oli iloinen ottelun jälkeen ja totesikin joukkueen työmoraalin olleen erityisen hyvä. Onnistumiset tulivat laajalle rintamalle.

Mestiksen (Ville Lepistö) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä

D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.