Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Putkea poikki perjantaina

 
Putkea poikki perjantaina

Happeen edustusmiehistö matkaa perjantaina Teho Cupin (entinen Suomen Cup) neljännen kierroksen otteluun kontiolahtelaisen Cremastersin vieraaksi. Cremasters on Hirvilaumalle melko lailla kääntämätön kortti, mutta sen verran taustatietoa on pystytty urkkimaan, että joukkue tahkoaa alueensa kolmosdivisioonaa ja koostuu pitkälti kokeneista, uransa pääsarjatasolla lopettaneista pelimiehistä. Kontiolahtelaisseura perustettiin vasta vuonna 2008, ja joukkue on perustamisensa jälkeen marssinut vakuuttavalla tahdilla sarjaportaita ylöspäin. Edelliskaudella tiimi teki nelosdivarissa selvää jälkeä voittamalla kaikki ottelunsa.

Tästä huolimatta ennakkoasetelma on selkeä: Happeella ei voi olla mitään muuta mielessä kuin voitto. Heikosti sujuneen alkukauden jälkeen perjantai on oiva paikka katkaista tappioputki ja siirtää lataus myös liigapeleihin. Cremastersia vastaan lähdetäänkin täydellä miehityksellä ja takin napit visusti kiinni. Joukkue on aina yhtä hyvä kuin edellinen pelinsä, joten ylimielisyyteen ei Hirvipoppoolla todellakaan ole varaa. Ehkä Cremastersiltakin voi oppia jotain, kuten hieman rennompaa ja uskaliaampaa asennetta omaan tekemiseen. Nyt on Happeen aika painaa käsijarru pois päältä, tuikata tilkkanen hiivaa taikinaan ja alkaa pelata kunnolla. Lisäsäpinää otteluun tuo Teho Cupin selkeä sääntö: vain voittaja jatkaa. Happeen tavoitteet ovat sekä liigassa että Teho Cupissa, joten tätäkään ottelua ei pidetä suupalana tai treeninä, vaan voittamalla pyritään pääsemään päätyyn asti.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää