Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiihkeä kärkikamppailu - Turusta lohkesi vain piste

 
Kiihkeä kärkikamppailu - Turusta lohkesi vain piste

Sekä TPK että KaDy olivat pari viikkoa sitten aloittaneet sarjansa kahdella voitolla, joten Turussa ottivat mittaa toisistaan sarjan kärkijoukkueet. Samppalinna tiedettiin Dynamon leirissä keljuksi paikaksi vierasjoukkueille. Ei vain siksi, että salin pelialusta on käsipalloilijoiden jäljiltä pihkainen, vaan ennen muuta siksi, että TPK on hyvin organisoitu ja kokenut joukkue.

Odotetun kiihkeäksi muodostuneen ottelun ensimmäinen jakso polkattiin melko tasatahtiin. Dynamon puolustusnivaskan maankuulu yhtenäisyys oli kuitenkin kuin varjo maineestaan, ja TPK pääsi turhan usein syytämään palloa targetille.

– Jätimme keskustan aivan liian vapaaksi ekalla jaksolla. Tämä johtui siitä, että keskityimme liiaksi miesvartiointiin ja unohdimme joukkueena puolustamisen ja kaverin tukemisen. Hyökkäyspäässäkin liike oli puutteellista, päävalmentaja Tero Kelhälä suomi omiaan.

Maalipaikkoja siunaantui molemmille joukkueille kourallinen, mutta ainoastaan isännät onnistuivat saamaan Selectin nuottaan asti. Aki Karjula ohjasi Jani Puputin myyrälaukauksen onnekkaasti verkon perukoille.

Uusi jakso, uusi KaDy

Toisella jaksolla Samppalinnan yleisö näki toisenlaisen vierasjoukkueen. Ahnas haaskapallojen saalistaminen ja huomattavasti ensi jaksoa kovempi liike hyökkäyspäässä kantoivat oikeutetusti hedelmää jo toisen jakson alkuminuuteilla. KaDy-kippari Mikko Kytölä tavoitti pitkällä läpisyötöllään Jukka Kytölän, joka kääntyi ja kuurasi Selectin hallitusti takakulmaan.

Tasoitus elähdytti KaDy:n peliä entisestään, mutta johtomaalin syntymisen esteenä hääri TPK:n puitteidenvartija Marko Laaksonen. Paikkansa oli muiden muassa Miikka Järvenpäällä, mutta härskimmästä tuhlailusta vastasi Matias Juvonen, jonka kuusimetrisen pilkun Laaksonen poimi taidokkaasti jalkapohjallaan.

Pannupitsa kirvoitti ajatuksia

Ellei sitten Laaksonen niin viimeistään tuomarit estivät KaDy:n maalien syntymisen. Jussi Kaihlajärven maaliin asti päätynyt kurotus hylättiin, koska pallo oli käynyt yli päätyrajan, ja M.Kytölän puttaamaa maalia ei oikeudenjakajan silmä rekisteröinyt. Jälkimmäisessä tapauksessa Dynamolle oli käydä kylmät: koko joukkue juhli jo kädet ojossa osumaa ja maalivahti Niila-Ville Laitinen sinkoili riemuissaan kohti keskiympyrää, kunnes kadylaisille valkeni, että peli olikin edelleen käynnissä. Seurauksena ennenaikaisesta maalitanssista oli onneksi vain säikähdys.

Kiihkeässä kamppailussa ei nähty lisäosumia, mikä tiesi pistejakoa kahden kovan joukkueen kesken. Kelhälä makusteli jälkimmäisen puoliskon antia ABC:n merellisen pannupitsan äärellä:

– Toisen jakson taisteluilme ja liike olivat jo sitä, mitä tältä joukkueelta sopii olettaa. Kolmea pistettä tyrkytettiin, mutta vastustajan maalivahti veti tänään pitemmän korren. Kokonaisuudessaan laadukasta futsalia, ja TPK oli odotetun hankala vastus.

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Mad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Liigaan palannut Mad Max (Valkeakoski) saapuu lauantaina Jyväskylän Monnarille Kampuksen Dynamon vieraaksi.

Lue lisää
KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy avasi futsalvuoden 2018 puhtaalla 0-5-vierasvoitolla tamperelaisesta PP-70:stä.

Lue lisää
KaDy perjantaina Tesomalle

KaDy perjantaina Tesomalle

Kampuksen Dynamo pelaa perjantaina 5.1. futsal-liigavuoden ensimmäisen ottelun tamperelaisen PP-70:n vieraana.

Lue lisää
PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

Futsal-Liigaa johtava Kampuksen Dynamo isännöi lauantaina PJK:ta. Pirkkalalaiset pelaavat toista liigakauttaan, ja ensimmäisellä kaudellaan he mainioita otteita pudottamalla cupissa niin KaDyn kuin Sievinkin.

Lue lisää
KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

Futsal-Liigan runkosarjan viimeiseen peliin vieraaksi Monnarille astelee PJK Pirkkalasta.

Lue lisää
KaDy rökitti PP-70:n

KaDy rökitti PP-70:n

Jyväskylän Monnarilla nähtiin melkoinen sunnuntai-iltapäivän maali-iloittelu, kun Kampuksen Dynamo kukisti länsitamperelainen PP-70:n lukemin 8-3.

Lue lisää