Jälleen jatkoaikatappio joensuulaisille

Vaikka Jokipojat hallitsikin hienoisesti peliä D Teamia vastaan Joensuussa, jäi kotijoukkueelta ns. luu käteen, jälleen kerran. Pelillisesti ottelun taso ei noussut kovinkaan korkeaksi, mutta vauhtia riitti sitäkin enemmän. Kamppailu näytti vielä kolmannen erän alussa olevan isäntien hallussa, mutta D Team tuli tasoihin ja jatkoajalla ratkaisi tiukan ottelun lopulta edukseen.

Ensimmäistä erää hallitsi selkeästi Jokipojat, mutta se joutui erän puolivälissä selkä seinää vasten, kun Tatu Miettinen ja Juuso Akkanen miehittivät lähes yhtä aikaa jäähyboksia. Kun D Team oli pyörittänyt ylivoimaa vajaan minuutin, iski Timo-Pekka Heikkinen vieraille ottelun avausmaalin ajassa 10:41. Muutoin Jokipoikien maalilla ei tungosta juurikaan ollut, Antti Härmälle maalissa tilastoitiin vain viisi torjuntaa D Teamin Niko Kaulion 12 vastaan.  Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 0-1.

Toisen erän alussa Jokipojat tuli tasoihin Roberts Jekimovsin maalilla ajassa 22:00 Heikki Puustisen ja Ville Eskelisen syötöistä. Kun ottelua oli pelattu 31:09, sai D Teamin Miika Roine varsin kyseenalaisen jäähyn ryntäyksestä. Jokipojat pyöritti ylivoimapeliä onnistuneesti, kun Heikki Puustinen onnistui pistämään kiekon maaliin Eskelisen ja Jekimovsin syötöistä ajassa 31:59. D Teamilla oli erässä vielä tilanne tasoittaa ottelu ja mennä johtoonkin, kun Jokipojista Jekimovs, Aku Pekkarinen sekä Samu Pitkänen istuivat yhtäaikaa jäähyaitiossa. Jyväskyläläiset eivät takaa-ajossaan kuitenkaan onnistuneet.

Ottelun kolmanteen erään lähdettiin Jokipoikien 2-1 johdossa. Kun peliä oli pelattu 44:24, tuli D Team kuin varkain tasoihin Turo Asplundin maalilla. Lisää maaleja ei varsinainen peliaika tarjonnut, vaikka Jokipojat sai pelata ylivoimalla vielä kahteen otteeseen, tuloksetta.

Ottelussa mentiin jatkoajalle, joka alkoi D Teamin pelatessa vajaalla. Ottelun ratkaisu tapahtui, kun jatkoaikaa oli pelattu tasan minuutti. D Teamin Jasse Ikonen tuli kohti Jokipoiken maalia. Lopulta hän iski reboundista kiekon ohi Antti Härmän. Näin D Team oli ottanut revanssin lokakuun alun vastaavanlaisesta tappiostaan Jyväskylässä. Jokipojille jatkoaika peli oli jo kauden kuudes ja viidesti se on joutunut poistumaan kaukalosta vain piste kainalossa.

Seuraavan kerran D Team pelaa maanantaina 25. päivä nuorten maajoukkuetta vastaan. Jokipojilla seuraava ottelu on 27. päivä keskiviikkona Kajaanissa Hokin kanssa.

Mestiksen (Esa Räty) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä

D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.