Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Risto Dufva ja JYP jatkosopimukseen vuoteen 2014 asti

 
Risto Dufva ja JYP jatkosopimukseen vuoteen 2014 asti

JYP on tehnyt päävalmentajansa Risto Dufvan kanssa jatkosopimukseen kevääseen 2014 asti. Näin Dufva valmentaa JYPin SM-liigajoukkuetta tämän kauden jälkeen vielä ainakin kolme kautta. Nykyinen sopimus olisi päättynyt keväällä 2012.

- Tämä on seuran kannalta merkittävä sopimus, koska se takaa pitkäjänteisen yhteistyömme jatkumisen Risto Dufvan kanssa. Yhteistyömme on nostanut JYPin yhdeksi SM-liigan kärkijoukkueista ja nyt tavoitteemme on oppia myös pysymään kotimaisella huipulla. Siinä työssä Risto Dufvan valmentajakokemus ja osaaminen ovat avainasemassa, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

Pitkä jatkosopimus on tärkeä myös Risto Dufvalle.

- Arvostan pitkäjänteisyyttä. Se takaa työ- ja keskittymisrauhan ja koen voimakkaasti, että työni JYPissä on uudessa kiinnostavassa vaiheessa ja ehdottomasti kesken. Tunnen vahvasti omakseni JYPin tavan toimia seurana ja arvostan seuran luomia mahdollisuuksia pelata menestyksellistä JYP-kiekkoa. Meillä on edessämme yhdessä vielä monta hienoa kautta, kertoo Dufva.

Risto Dufva, 47, tuli JYPin päävalmentajaksi keväällä 2007. Nyt hänellä on menossa neljäs kausi JYPin päävalmentajana. JYP on Dufvan aikana voittanut Suomenmestaruuden 2009, pronssimitalin 2010 ja SM-liigan runkosarjan kaksi kertaa.

Jatkosopimuksen myötä Dufvan JYP-kausi kestää ainakin seitsemän vuotta.

- Onhan se erilainen mitta kuin SM-liigavalmennuksessa yleensä. Meillä on kuitenkin paljon yhteistä, tekemätöntä työtä ja paljon myös avainhenkilöiden keskinäisen työn synnyttämää yhteistyökemian pääomaa, joka on ollut ja tulee olemaan yksi avaintekijä JYP-menestyksessä. Sitä paitsi JYP on uskaltanut ennenkin tehdä erilaisia ratkaisuja, sanoo Seppänen.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
JYP palkkasi maalivahdin

JYP palkkasi maalivahdin

Jussi Olkinuoran pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun JYPin liigajoukkueen maalivahtikolmikosta kaksi maalivahtia eli Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu tulivat valituiksi Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Lue lisää