Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

D Teamin voittoputki venyi kuuteen otteluun

 
D Teamin voittoputki venyi kuuteen otteluun

Kiekko-Laserin marraskuu alkoi vierastappiolla Jyväskylässä, kun nyt kuusi ottelua putkeen voittanut D Team otti täydet pisteet lukemin 4-1.

Kotkapaitojen pelistä puuttui suoraviivaisuutta ja ylivoima ei ollut niin tehokasta kuin ennen. D Team sortui edelleen rikkomaan paljon ja joukkue otti ottelun aikana seitsemän rangaistusta. Jyri Junnilan kavennusmaali kolmannessa erässä oli ainoa ylivoimaosuma. "Me ei saatu revittyä kaikkea irti. Huono suoritus tämä ei meiltä ollut, luotiin paikkoja ja pelattiin hyvin", Kiekko-Laserin päävalmentaja Mikko Manner totesi pelin jälkeen.

D Teamin alivoimapelaaminen oli hyvin uhrautuvaa. Oman pään vahva suojaus ei antanut oululaisille mahdollisuutta pelata suoraan maalille. Maalivahtien torjunnat olivat hyvin tasaiset, kun Antti Rautiola torjui Kiekko-Laserin maalissa 26 kertaa ja toisessa päässä Jarno Laitinen 28 kertaa. D Team onnistui tänään maalinteossa paremmin, ehkä myös hieman onnekkaasti. Ottelun ensimmäinen maali syntyi vain kaksi minuuttia pelin aloituksesta. Maalista vastasi Toni Rautakorpi.

Myös toinen maali syntyi heti toisen erän alkuun, kun ajassa 20.27 Panu Hyyppä onnistui maalinteossa. D Teamin muut maalintekijät olivat Turo Asplund ja joukkueen kapteeni Pirkka Lahtinen. "Meillä oli epäonninen päivä. Ei ollut edes legendaariset jääkiekkojumalat meidän puolella", Manner naurahti.

D Teamin voittokulkua yrittävät viikonloppuna pysäyttää HeKi (perjantaina Heinolassa) ja Jukurit (lauantaina Jyväskylässä). Kiekko-Laser pelaa lauantaina KooKoo:ta vastaan kotijäällään Raksilassa.

Mestiksen (Reija Poutanen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
JYP palkkasi maalivahdin

JYP palkkasi maalivahdin

Jussi Olkinuoran pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun JYPin liigajoukkueen maalivahtikolmikosta kaksi maalivahtia eli Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu tulivat valituiksi Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Lue lisää