Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tapanilan Erä lauantaina kylään

 
Tapanilan Erä lauantaina kylään

Happeen miesten alkukausi on ollut sanalla sanoen hieman tahmea. Kahdeksasta ottelusta on saaliina ainoastaan viisi pistettä joista jokainen on tarttunut matkaan vierasotteluista (Koovee 5-8, TPS 8-8, Krp 4-9).

Miksi kotona ei voiteta?

Kotona pistepussi ei ole saanut täytettä ja mikä pahinta - vastassa on ollut juuri niitä joukkueita joilta etukäteisarvioiden mukaan olisi pisteet pitänyt pystyä niistämään. 

Petri Kauko, mikä on mättänyt kotipeleissä?

- Ollaan pyöritty näennäisesti laidoilla, eikä olla pelattu suoraviivaisesti. Ollaan tehty pallollisessa pelissä todella pahoja virheitä ja pelit on sitä myöten lipsunut käsistä. Täytyy yrittää pitää peli aiempaa yksinkertaisempana. Työnteon määrää täytyy myös jokaisen yksittäisen pelaajan pyrkiä lisäämään.

Pasi Kotilainen, miksi voittoja ei ole tullut?

- Aika perusjuttu. Maalinteko tökkii ja oma pää vuotaa... Huonot ratkaisut hyökkäyspäässä ja heikko kenttätasapaino on avannut vastustajalle paljon vastaiskujen paikkoja. Lääkkeenä tiivimpi puolustus ja päättäväisempi hyökkäys. Aika yksinkertaista siis. Eteenpäin on kuitenkin menty ja joukkueen henkinen tila on nyt aiempaa parempi. Paljon ollaan tehty töitä ja harjoituksissa idea on alkanut jo löytymään. Lauantaina se pitäisi näkyä myös kentällä.

Erällä vuoristorataa

Viime kaudella Happee hävisi kotonaan Erälle lukemin 3-6 ja vieraissa tukkaan tuli jatkoajan jälkeen 6-5. Lauantain kohtaaminen on joukkueiden ensimmäinen kuluvalla sesongilla. Mestarisuosikki Tapanilan Erä aloitti kautensa maukkaalla revanssilla hallitsevasta multimestarista SSV:stä selkeällä 5-1 voitolla. Heti perään toinen mestariehdokas Classic takoi mosalaiset maan rakoon puhtaalla 9-0 voitolla. Kasassa on yhteensä kymmenen pistettä ja rasitteena ainoastaan kaksi tappiota, mutta meno ei silti ole ollut yhtä vakuuttavaa kuin odotettavissa olisi ollut. Joukkue on täynnä maajoukkuetason pelimiehiä ja se on esittänyt osaavien nuorten valmentajien (Naava & Bergman) johdolla liikkuvaa ja viihdyttävää peliä.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää