Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nollaputki jatkuu - pisteet Turkuun

 
Nollaputki jatkuu - pisteet Turkuun

KaDy-pelureiden selässä roikkuva apina alkaa lähestyä Guinnessin ennätyskirjan mittoja. Niin nihkeää oli punamustan viimeistelyteho TPK:ta vastaan. Lauantain huippukamppailun jälkeen on kulunut kolme kokonaista ottelua ja yksi puolikas siitä, kun KaDy-hirviö on viimeksi pöllyttänyt vastustajan verkkoja.

Tänäänkin nähtiin lukuisia hukattuja paikkoja, mukaan luettuna harhasyöttöön päättynyt kahdella nollaa vastaan -hyökkäys ja Matias Juvosen läpiajo. Laukaukset osuivat kahdesti tolppaan, viuhuivat yli ja ohi tai päätyivät TPK-kassari Marko Laaksosen leikattuihin hanskoihin. KaDy:n maalilla Niila-Ville Laitisella oli helppo iltapuhde, mutta niin vain TPK kairasi pisteet Turkuun.

Ensimmäisella puoliajalla TPK ei saanut luotua yhtään hyvää maalipaikkaa. Toisella puoliajalla sama meno jatkui, kunnes Jukka Kytölä loukkasi polvensa ja KaDy:n peli sekosi. Asiaan saattoi vaikuttaa myös omasta tehottomuudesta johtuva frustraatio ja uskon puute. Siinä missä KaDy:n tuska näkyi katsomoon asti, TPK kävi viimeistelemässä kahdesti jäätävällä onnistumisprosentilla.

Kapteeni Mikko Kytölä ei heitä vielä kirvestään kaivoon, vaikka myöntääkin ongelman.
- Meillä pitäisi olla enemmän rohkeutta maalintekotilanteissa. En kuitenkaan ole huolissani, sillä asiaa voi lähestyä myös todennäköisyyden näkökulmasta. Jos meillä on kymmenen maalipaikkaa ottelussa, on vain ajan kysymys, milloin maaleja alkaa ropista, "Komik" kalkyloi.

Huomenna KaDy:n pelit jatkuvat Valkeakoskella Mad Maxin vieraana. Valmentaja Samu Kytölä painottaa optimistisen lähestymistavan legitimiteettiä.
- Vaikka päällimmäisenä on varmasti pettymyksen tunne, peli pyöri ajoittain hyvin tänäänkin. Muistuttaisin myös, että meillä on ollut suomalaisen futsalhistorian paras puolustus koko alkukauden. Aivan varmasti huomenna alkaa tulla maaleja, "Smaug" lataa positiivisen rekisterissä.

Myöskään "Komikin" valmistautumisessa ei näy merkkejä epätoivolle antautumisesta.
- Ei suinkaan. Lähden tästä nauttimaan palauttavaa lasagnea, ja sen jälkeen alan meditoida huomista Julli Ojanperän ohittamista, "Komik" naurahtaa ja katoaa nurkan taakse.

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Mad Max KaDyn vieraaksi lauantaina

Liigaan palannut Mad Max (Valkeakoski) saapuu lauantaina Jyväskylän Monnarille Kampuksen Dynamon vieraaksi.

Lue lisää
KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy haki rutiinivoiton Tampereelta

KaDy avasi futsalvuoden 2018 puhtaalla 0-5-vierasvoitolla tamperelaisesta PP-70:stä.

Lue lisää
KaDy perjantaina Tesomalle

KaDy perjantaina Tesomalle

Kampuksen Dynamo pelaa perjantaina 5.1. futsal-liigavuoden ensimmäisen ottelun tamperelaisen PP-70:n vieraana.

Lue lisää
PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

PJK haastamaan Kampuksen Dynamoa

Futsal-Liigaa johtava Kampuksen Dynamo isännöi lauantaina PJK:ta. Pirkkalalaiset pelaavat toista liigakauttaan, ja ensimmäisellä kaudellaan he mainioita otteita pudottamalla cupissa niin KaDyn kuin Sievinkin.

Lue lisää
KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

KaDy tarvitsee vielä kotivoiton

Futsal-Liigan runkosarjan viimeiseen peliin vieraaksi Monnarille astelee PJK Pirkkalasta.

Lue lisää
KaDy rökitti PP-70:n

KaDy rökitti PP-70:n

Jyväskylän Monnarilla nähtiin melkoinen sunnuntai-iltapäivän maali-iloittelu, kun Kampuksen Dynamo kukisti länsitamperelainen PP-70:n lukemin 8-3.

Lue lisää