Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Avausvoitto kotona upean taistelun päätteeksi

 
Avausvoitto kotona upean taistelun päätteeksi

Happee nappasi ensimmäisen voittonsa mestarisuosikki Tapanilan Erän kustannuksella maukkaimmalla mahdollisella tavalla. Loppulukemat kirjattiin jatkoajan jälkeen 6-5 ja. (2-3, 1-2, 2-0, 1-0).

Jatkoaikaa oli pelaamatta ainoastaan alle 20 sekuntia kun Erä valmisteli rauhassa viimeistä hyökkäystään. MM-kisahyökkääjä Jani Kukkola kuitenkin menetti pallon alimpana miehenä uhkarohkean pyörähdyksen päätteeksi Lasse Riitesuolle joka sijoitti pallon oikeaan alakulmaan läpiajon päätteeksi.

- Oletin, että Erä pelaa loppuun pitkän hyökkäyksen mutta jostain syystä vastustaja otti spinaround napin käyttöön ja sain pallon hyvään vauhtiin josta pääsin läpiajoon. Näillä käsillä ei kannata harhautella joten ratkaisu oli helppo. Tärkeä maali henkisesti omien jäätyilyjen jälkeen kun jatkoajallakin oli hyvä paikka jo aiemmin ratkaista. Voitto tekee tässä paikassa todella hyvää ja näytimme hyvin kannustaneelle kotiyleisölle, että pelejä kannattaa tulla seuraamaan jatkossakin, kommentoi Riitesuo illan tapahtumia. 

Happee ansaitsi voittonsa ollen ottelun aktiivisempi osapuoli myös torjuntojen ja laukausten valossa. Erän maalivahti Juha Kulmala venyi pallon tielle 31 kertaa kun Happeen maalilla torjunut Tuomas Turunen selvisi 18:lla kopilla, joista kolme viimeistä Erän hallinoimalla jatkoajalla.

Aktiivinen Happee kaivettiin esiin naftaliinista

- Todella tärkeä voitto ja tärkeään paikkaan. Vaikka pelasimme hieman maltillisemmalla karvauksella saimme silti enemmän irti myös jaloista. Liike oli terävää ja vastaiskut nopeita. Pelasimme nyt sitä omaa tuttua peliä ja puolustimme joukkueena hyvin. Turunen pelasi maalilla hyvin tärkeissä paikoissa ja Petteri Kääriäinen ansaitsi ensimmäisen liigamaalin hyvällä työnteolla. Lopun nousu kertoo myös siitä, että joukkueen henkinen vireystila on hyvä ja jatkoaikavoitto vielä kruunasi upean illan. Punaista lankaa alkaa jo vähän löytymään, kommentoi valmentaja Pasi Kotilainen.

Happeen onnistujiin lukeutivat Joonas Kaasalainen joka teki esityön Paul Kotilaisen maaliin ja viimeisteli itse puolittaisesta läpiajosta toisessa erässä. Paikkoja "Kaasalla" olisi ollut useampaankin osumaan. Kaasalainen sai myös usein yksinäisenä kärkenä sekoitettua hyvällä liikkeellään Erän avauspeliä. Ottelun tehokkain hirvirinta oli Paul Kotilainen joka keräsi tehot 1+2. Toinen syöttö tarjoili ylivoimalla paikan Otto Tikalle jonka onetimer upposi maalin oikeaan yläkulmaan varmastikin yli 200 km/h nopeudella. Mainostetussa erätaukoshowssa Otto merkautti yleisön iloksi 198 km/h laukauksen. Tehokasta alkukautta jatkoi myös Arto Mikkonen joka upotti ranteensa yläkulmaan Timo Hakasen hyvän katkon seurauksena. Tärkeän tasoitumaalin viisi minuuttia ennen loppua iski Petteri "Pezzo" Kääriäinen esikoismaalillaan Salibandyliigassa. Hyvän esityön maaliin teki Panu Kotilainen.

- Tänään pystyttiin pitkästä aikaa pelaamaan vaupautuneesti. Peli tuli enemmän selkäytimestä kun kenttiäkin oli hieman sekoitettu. Turha miettiminen jäi pois ja saimme sitä kautta kentällisemme pelin rullaamaan mukavasti jolloin pallollinenkin peli oli aktiivisempaa. Nyt on tavoitteena jatkaa samaan malliin ja siihenhän tarjoutuu paikka jo huomenna Seinäjoella, kommentoi Paul Kotilainen.

Happee nousi voittonsa myötä tasaisessa sarjassa viimeiseksi Playoff -joukkueeksi kahdeksanneksi.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää