Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Manninen ja Gruborovics liittyvät JJK-ryhmään

 
Manninen ja Gruborovics liittyvät JJK-ryhmään

Paluumuuttaja Mikko Manninen sekä Jyväskylässä vuosia opiskellut Tamás Gruborovics täydentävät JJK:n keskikenttää tulevat kaudet.

JJK on solminut pelaajasopimukset TPS:a viime kaudella edustaneen Mikko Mannisen, 25, sekä IFK Mariehamnista siirtyvän Tamás Gruborovicsin, 26, kanssa. Mannisen sopimus on kolme- ja Gruborovicsin kaksivuotinen.

- Näillä vahvistuksilla me haluamme samalla osoittaa, ettei mitaleista puhuminen ole pelkkää haihattelua. Koemme olevamme uskolliselle jyväskyläläisyleisölle velkaa sen, että joukkue menestyy ja voittaa myös kotona, toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo viitaten myös viime viikolla julkaistuihin Eero Kortteen ja Babatunde Wusun sopimuksiin.

Sekä Manninen että Gruborovics ovat keskikenttäpelaajia, jotka tuovat osaamisellaan joukkueeseen lisää päävalmentaja Kari Martosen kaipaamaa pallollista lahjakkuutta. Martonen tuntee kaksikosta erityisesti Mannisen, jota oli aikanaan hankkimassa JJK:sta Hakaan.

- Mannisen mukaantulo tuo joukkueeseen selkeästi lisää taitoa ja juonikkuutta. Hän on loistava 1 vastaan 1 -tilanteissa, minkä lisäksi Manun puolustuspeli ja kokonaisvaltainen pelikäsitys on kehittynyt isoin harppauksin.

- Gruborovics taas tuo lisää voimaa ja vaarallisuutta meidän hyökkäyspeliin. Hän on tehnyt viime kausina paljon maaleja, ja miehen kehityskäyrä osoittaa tasaisesti ylöspäin, Martonen kuvailee uusia hankintoja.

Tuoreiden hankintojen myötä JJK:n joukkue näyttää vuodenaikaan nähden jo varsin hyvältä. Koossa on kaikkiaan 20 sopimuspelaajan ryhmä. Tilannetta kartoitetaan erityisesti puolustuspään osalta jatkossakin.

- Kaikki tämän syksyn aikana hankitut pelaajat ovat erittäin kovan luokan vahvistuksia, joilla on erittäin kovat näytöt viime vuosilta. Tärkeintä on kuitenkin, että kaikilla ovat parhaat vuodet vielä edessä, Martonen huomauttaa.

Toimitusjohtaja Vesalainen puolestaan korostaa, että JJK:lla on juuri nyt kotikaupunkinsa puolesta hyvät neuvotteluasemat pelaajamarkkinoilla.

- Ollaan saatu neljä uutta pelaajaa, joista jokaiselle Jyväskylä on ollut suuri tekijä ratkaisun tekemisessä. Tietysti Wusulla on siteet tänne, Manninen palaa kotiin ja Gruborovics on opiskellut kaupungissa kuusi vuotta – mutta tarjokkaita olisi enemmänkin. Kaupunki on maineeltaan maan paras, mikä näkyy pelaajaneuvotteluissa.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää