Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaisa Salmela jälleen Kirittärien lautasen ääreen

 
Kaisa Salmela jälleen Kirittärien lautasen ääreen

Viisi Suomen mestaruutta Kirittärissä voittanut ja viidesti vuoden lukkariksi valittu Kaisa Salmela on tehnyt 1 + 1 vuoden sopimuksen Kirittärien kanssa.

Talvet Sotkamossa asuva ja siellä koulukuraattorina työskentelevä Salmela aloittaa kuudennen kautensa Kirittärissä. ”Vaikka talven ja kevään aikana autoon tulee kilometrejä niin heti kauden jälkeen tuli tunne, että haluan Kirittärissä jatkaa. Tämän joukkueen kanssa on ilo pelata, matkata ja kokea erilaisia asioita kauden aikana.” Salmela kertoo.

”Kaisa on huippulukkari ja hänen sopimuksensa on tärkeä osa ensi vuoden joukkueen rakentamisessa.  Nyt meillä alkaa olla erittäin kilpailukykyinen joukkue kasassa, kun vielä ensi viikonloppuna saadaan muutama nimi sopimuspapereihin. Joukkueessamme on osaamista niin pelaajissa, valmennuksessa kuin pelinjohdossa.” Kommentoi Kirittärien urheilutoimenpäällikkö Nalle Viljanen kauden 2011 joukkuetta.

Kirittärien joukkueeseen tulleet uudet pelaajat Salmela näkee hyvänä asiana. ”Muutama uusi kasvo joukkueeseen on hyvä asia. Se piristää sekä tuo uusia tuulia joukkueeseen. Viime vuosina on ollut erittäin hienoa kokea mestaruuksia sellaisten pelaajien kanssa , joille se on ollut ensimmäinen. Vaikka olisi hienoa voittaa ensi vuonna kuudes henkilökohtainen mestaruus, niin vielä hienommalta tuntuisi voittaa Mäen Ellulle, Raition Empulle, Hakkaraisen Jennalle  heidän ensimmäistään.” miettii Salmela ensi kauden tavoitteestaan.

1 + 1 vuotisen sopimuksen Salmela teki, koska hän haluaa olla osa Kirittäriä tulevinakin vuosina. ”Arvostan erittäin paljon sitä aikaa minkä on saanut pelata Kirittärissä ja haluan nähdä pelaajana millainen Hippoksen uudesta pesäpallostadionista muodostuu.” Kaisa toteaa lopuksi toiveikkaana, että Hippokselle rakennettaisiin uusi pesäpallostadioni kaudelle 2012.

Kaisa Salmela
5 SM-kultaa, 1 hopea
9 Itä – Länsi edustusta
5 krt vuoden lukkari

Kirittärien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Pesis ry - logo

Kirittäret - 2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää