Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toni Rautakorvelle yhden ottelun pelikielto

 
Toni Rautakorvelle yhden ottelun pelikielto

D Teamin hyökkääjä Toni Rautakorpi on saanut yhden ottelun pelikiellon keskiviikkona 8.12.2010 pelatun Mestiksen sarjaottelun D Team-HeKi tapahtumista. Ottelun kolmannessa erässä ajassa 56:48 kahdelle pelaajalle tuomittiin rangaistukset, joista Rautakorvelle 2+5+20 minuuttia väkivaltaisuudesta, sekä automaattinen pelirangaistus käytöksestä.

Erotuomariraportin mukaan tilanteessa Rautakorpi ja HeKi:n Aapo Lampinen ajautuivat kiinni toisiinsa. Pelaajat irtosivat toisistaan ja Rautakorpi lähti poispäin, mutta kääntyi uudelleen ja hyökkäsi Lampisen kimppuun. Rautakorpi oli tilanteessa aktiivisempi. Kummellekin pelaajalle tuomittiin 5 minuuttia + pelirangaistus ja lisäksi Rautakorvelle 2 minuuttia tappelun aloittamisesta. Otteluvalvojan raportin mukaan pelaajat ajautuivat yhteen keskialueella. Rautakorpi aloitti nyrkkitappelun lyöden vastustajaa useita kertoja hanskat kädessä.

Mestiksen kurinpitäjä Jami Kaupin lausunto: "Perusteluna olen lukenut ottelun erotuomarin raportin, sekä otteluvalvojan raportin tilanteesta, sekä nähnyt tapahtuneesta osittaisen videonauhan. Videon perusteella voidaan todeta, että tilanne alkaa kuten raporteissa on kuvattu. Ensikontaktin jälkeen Rautakorpi kääntyy kohti Lampista. Tässä kohtaa tilanne jää pelin taakse eikä mahdu videokuvaan ennen kuin peli vihelletään poikki ja tappelu on edennyt painiksi. Raporttien mukaan Rautakorpi aloittaa nyrkkitappelun Lampisen kanssa. Sääntökirjan säännön 528 mukaan nyrkkitappelun aloittajalle tuomitaan ottelurangaistus".

Toni Rautakorpi kärsii pelikieltonsa seuraavassa Mestis ottelussa:
Pe 10.12.2010 D Team-Kiekko-Laser

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää