Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahti sivussa kauden 2011

 
Lahti sivussa kauden 2011

Vuoden tulokkaana Vaahteraliiga-kaudella 2010 palkittu William Lahti jättää väliin kauden 2011 Afganistanin komennuksensa vuoksi.

Jyväskyläläisten onneksi Lahti teki kuitenkin jo sopimuksen kaudesta 2012 Jaguaarien kanssa.

Lahden ensimmäinen kausi Vaahteraliigassa sujui huikeasti. Hyökkäyksessä hän otti 27 kiinniottoa, joista kaksi päättyi komeisiin touchdowneihin. Lisäksi hän raatoi puolustuksen ja erikoisjoukkueiden puolella keräten mm. 36 takalausta, kaksi pallonriistoa ja kaksi blokattua potkua.

Vaahteraliigaa edeltävällä A-juoniorikaudella hän teki lisäksi huikeat kahdeksan touchdownia viidessä ottelussa.

"On rankkaa menettää William ensi kaudeksi, mutta samaan aikaan olemme onnellisia, että hän pääsee toteuttamaan asiaa, joka on hänelle tärkeä", kommentoi päävalmentaja Benjamin Jensen ja jatkaa: "Lisäksi hänen työmoraalinsa tuntien voin olla täysin luottavainen siihen, että hän palaa kaudeksi 2012 riveihimme entistä vahvempana, ja kykenee vielä parantamaan peliään tulokasvuodestaan."

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää