Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JJK:lle liigalisenssi kaudelle 2011

 
JJK:lle liigalisenssi kaudelle 2011

Suomen Palloliiton liigalisenssikomitea päätti tiistaina 14.12.2010 järjestetyssä kokouksessaan myöntää JJK:lle liigalisenssin Veikkausliigakaudelle 2011.

"Hieno juttu että voimme taas 100%:sti keskittyä tulevaan kauteen. Liigalisenssin jokasyksyinen uusiminen teettää aina jonkin verran ylimääräisiä paperitöitä toimistolla, mutta totta kai se on kaikkien etu että kattojärjestöt pitävät huolen seurojen elinvoimaisuudesta ja olosuhteiden kehityksestä," kettupaitojen toimitusjohtaja ja äänitorvi Joni Vesalainen argumentoi virallinen lisenssipaperi kourassaan. "Meillä on niin pelaajistossa kuin taustavoimissa kova draivi päällä vaikka vihreät verat siintävät vielä muutaman kuukauden päässä, ja voin sanoa että JJK-leiri sykkii tällä hetkellä elinvoimaisempana kuin koskaan aikaisemmin," Vesalainen jatkaa.

Paineita keskisuomalaisen jalkapallon harteilta on omalta osaltaan lievittänyt myös Jyväskylän kaupunki, joka on sitoutunut kettujen kotikolon eli Harjun kehittämiseen Veikkausliigakriteerien edellyttämässä aikataulussa.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSanteri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää