Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

D Team pelkkä suupala Kisalle

 
D Team pelkkä suupala Kisalle

A-junioripitoisella kokoonpanolla Lempäälään saapunut D Team ei ottelun alkua lukuunottamatta onnistunut haastamaan LeKiä, vaan kotijoukkue leikitteli loppujen lopuksi suvereenin esityksen jälkeen loppuluvuiksi 7-1 (1-1, 3-0, 3-0).

Ennakkoon tiedettiin, että LeKin vieraaksi saapuva D Team on pahasti rajarikkoinen ja joukkueen kokoonpano on erittäin kokematon. LeKi puolestaan oli ailahdellut pelinsä kanssa pahasti, mutta perjantainen voitto Vantaasta antoi uskoa parempaan.

Ottelun alkua väritti kotijoukkueen runsas jäähysuma. Tuomareiden erittäin tarkka linja antoikin vieraille mahdollisuuden pyörittää paljon ylivoimaa. Ensimmäinen osuma syntyikin vieraiden toimesta, mutta tasavajaalla ensimmäisen erän käännyttyä kohti loppua. Toni Rautakorven osuma antoi jyväskyläläisille johdon.

Illan aikana tähteyteen noussut LeKin kolmoskenttä oli kuitenkin tasoituksen kanssa asialla, kun Markus Jokisen veto painui Niko Kaulion taakse.

LeKi otti täyden komennon toisen erän alusta saakka. D Teamin ensimmäisen erän vahvat vastahyökkäykset jäivät vähiin LeKin liikuttaessa kiekkoa ja avatessa peliään yhä paremmin vieraiden laskettua karvaustaan.

- Me annettiin vastustajan tulla toisessa erässä. Vastustaja paransi peliään ja me ei pysytty pelisysteemin mukaisessa pelissä, kommentoi D Teamin päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi.

Kisan Sami Holappa katkaisi vieraiden selkärangan erän alun maalillaan ja tämän jälkeen vyöry jatkui.

Kolmannen ja neljännen maalin viimeisteli komealla tavalla puolustaja. Ville Laineen upea nousu sektoriin ja Lasse Korhosen viuhuva lyöntilaukaus antoivat lisää ilonaiheita kotiyleisölle.

Viimeisessä erässä pelin marssijärjestys ei muuttunut, vaan molempien joukkueiden pelaajat rauhoittivat pelin temmon joulutunnelmaan LeKin painaessa kovasti päälle.

Mikael Ruohomaan maalinedusmaali oli oiva esimerkki LeKin työmoraalista ja sen löytymisestä illan ottelussa.

Sami Holapan tiukka ranneveto ja Jose Nippalan one-timer osuma lisäsivät loppulukemat 7-1:n.

- Kolmoskenttä joutui käymään KOOVEE:ssa, mutta nyt on todella vaikea keksiä syitä, miksi kyseiset pelaajat pitäisi laittaa sinne uudestaan, kommentoi LeKin päävalmentaja Vesa Kokkonen.

Molemmat joukkueet matkaavat joulutauolle, mutta joukkueet kohtaavat seuraavan kerran harvinaislaatuisesti heti Mestiksen palatessa tauolta 29.12. Tällöin mitellään jälleen Lempäälässä.

Mestiksen (Lauri Lehtinen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää