D Team pelkkä suupala Kisalle

A-junioripitoisella kokoonpanolla Lempäälään saapunut D Team ei ottelun alkua lukuunottamatta onnistunut haastamaan LeKiä, vaan kotijoukkue leikitteli loppujen lopuksi suvereenin esityksen jälkeen loppuluvuiksi 7-1 (1-1, 3-0, 3-0).

Ennakkoon tiedettiin, että LeKin vieraaksi saapuva D Team on pahasti rajarikkoinen ja joukkueen kokoonpano on erittäin kokematon. LeKi puolestaan oli ailahdellut pelinsä kanssa pahasti, mutta perjantainen voitto Vantaasta antoi uskoa parempaan.

Ottelun alkua väritti kotijoukkueen runsas jäähysuma. Tuomareiden erittäin tarkka linja antoikin vieraille mahdollisuuden pyörittää paljon ylivoimaa. Ensimmäinen osuma syntyikin vieraiden toimesta, mutta tasavajaalla ensimmäisen erän käännyttyä kohti loppua. Toni Rautakorven osuma antoi jyväskyläläisille johdon.

Illan aikana tähteyteen noussut LeKin kolmoskenttä oli kuitenkin tasoituksen kanssa asialla, kun Markus Jokisen veto painui Niko Kaulion taakse.

LeKi otti täyden komennon toisen erän alusta saakka. D Teamin ensimmäisen erän vahvat vastahyökkäykset jäivät vähiin LeKin liikuttaessa kiekkoa ja avatessa peliään yhä paremmin vieraiden laskettua karvaustaan.

- Me annettiin vastustajan tulla toisessa erässä. Vastustaja paransi peliään ja me ei pysytty pelisysteemin mukaisessa pelissä, kommentoi D Teamin päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi.

Kisan Sami Holappa katkaisi vieraiden selkärangan erän alun maalillaan ja tämän jälkeen vyöry jatkui.

Kolmannen ja neljännen maalin viimeisteli komealla tavalla puolustaja. Ville Laineen upea nousu sektoriin ja Lasse Korhosen viuhuva lyöntilaukaus antoivat lisää ilonaiheita kotiyleisölle.

Viimeisessä erässä pelin marssijärjestys ei muuttunut, vaan molempien joukkueiden pelaajat rauhoittivat pelin temmon joulutunnelmaan LeKin painaessa kovasti päälle.

Mikael Ruohomaan maalinedusmaali oli oiva esimerkki LeKin työmoraalista ja sen löytymisestä illan ottelussa.

Sami Holapan tiukka ranneveto ja Jose Nippalan one-timer osuma lisäsivät loppulukemat 7-1:n.

- Kolmoskenttä joutui käymään KOOVEE:ssa, mutta nyt on todella vaikea keksiä syitä, miksi kyseiset pelaajat pitäisi laittaa sinne uudestaan, kommentoi LeKin päävalmentaja Vesa Kokkonen.

Molemmat joukkueet matkaavat joulutauolle, mutta joukkueet kohtaavat seuraavan kerran harvinaislaatuisesti heti Mestiksen palatessa tauolta 29.12. Tällöin mitellään jälleen Lempäälässä.

Mestiksen (Lauri Lehtinen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä

D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.