Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kevätkausi lähtee käyntiin

 
Kevätkausi lähtee käyntiin

D Teamin ja HeKin kevätkausi starttaa Jyväskylässä joukkueiden kohdatessa tällä kaudella nyt jo viidettä kertaa. Pääsääntöisesti D Team on ollut joukkueista se, joka on vienyt, ja HeKi se, joka on vikissyt. Kolme neljästä pelatusta ottelusta on päättänyt D Teamin voittoon kohtalaisen selkein lukemin. Lokakuussa HeKi nappasi yhden taisteluvoiton vieraillessaan Hippoksella.

Nyt on tietysti uusi vuosi ja uudet kujeet. Jos pohditaan puhtaasti sitä, kumpi joukkueista tarvitsee kipeämmin pisteitä, vastaus on selväsi HeKi. HeKillä on vielä kaikki mahdollisuudet niin kevään playoff-karkeloihin kuin ajautua karsimaan sarjapaikasta. Tällä hetkellä joukkueen sijoitus on karsintaviivan huonommalla puolella, mutta on huomioitava, että HeKillä on yhdessä kärkijoukkue Jukureiden kanssa yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin muilla. Yksi suora voitto riittää HeKin tuomaan tasapisteisiin playoff-viivan paremmalla puolella olevan Hokin kanssa. Jokipoikien ja K-Vantaan ohittamiseen riittäisi pelin vieminen jatkoajallekin, sillä kullakin joukkueella on tällä hetkellä kasassaan 43 pistettä.

D Teamin tilanne ei ole niin tiukka. Mitä tahansa voi toki sattua, mutta ilman totaalista romahdusta joukkue tuskin putoaa enää ulos playoffeista. Ensisijainen tavoite onkin varmasti kotiedusta taisteleminen, ja se taistelu on vielä pahasti kesken. Sport ja K-Laser tulevat molemmat kannassa kiinni kärkkyen parempia sijoituksia. Edessä olevat KooKoo ja Jukurit ovat hieman karkaamassa, mutta saamalla pieni kevätkauden hurmos päälle olisivat nekin kenties ohitettavissa, ja koko runkosarja olisi mahdollista hoitaa omiin nimiin.

Kevätkauden aikana tehty työ on tietysti se, mikä näyttää lopullisen sijoituksen. Tästä se uurastus lähtee. Illan ottelu mukaan lukien D Teamilla on edessään 16 runkosarjakamppailua ja HeKillä niitä puolestaan on 17.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää