Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Selvä peli

 
Selvä peli

Kärkisijoista taisteleva D Team ei antanut keskiviikkona HeKille mahdollisuuksia, vaan tylytti vierailijoita selkein 6-1 -lukemin. Kotijoukkue teki heti ensi metreillä selväksi, kuka tänään määrää. Ottelu ei ehtinyt vanheta kuin yhdeksän sekuntia, kun punalamppu syttyi D Teamin avausmaalin merkiksi. Pekka Jormakka sai siitä merkinnän maalitiliinsä ja Lauri Taipalus puolestaan syöttöpisteen. Tämän enempää maaleja ei vielä ensimmäisessä erässä nähty, vaikka HeKille tarjottiinkin yksi tilaisuus ottelun tasoittamiseen ylivoimalla.

Toisessa erässä tapahtuikin sitten hieman enemmän. Siinä missä HeKi ei onnistunut hyödyntämään ensimmäistä tilaisuuttaan ylivoimaan, D Team kuitenkin onnistui. Mikko Niinikoski istui kakkosta laitataklauksesta, kun Lauri Taipalus nappasi jo illan toisen pisteensä ampumalla kiekon pömpeliin. Myöhemmin samassa erässä oli Jonne Virtasen vuoro onnistua ylivoimalla.

Kolmanteen erään lähdettiin siis 3-0 lukemista, ja nämä kolme maalia olisivatkin voittoon jo riittäneet, mutta maalintekoa jatkettiin myös viimeisessä erässä. Tällä kertaa pelin avasi HeKi tekemällä kavennusmaalin heti alkuminuuteilla. Denver Manderson laittoi kiekon reppuun ja Teemu Rinkinen toimi syöttäjänä. HeKin kiri jäi kuitenkin torsoksi ja seuraavaksi oli taas D Teamin vuoro onnistua. Ensin Miika Roine laittoi itse pelin 4-1:een, syötti muutamaa minuuttia myöhemmin Heikki Huoviselle, joka laittoi pelin 5-1:een. Tämän jälkeen Huovinen puolestaan toimi syöttäjänä yhdessä Mika Viinamäen kanssa, kun Matti Koistinen viimeisteli loppulukemiksi 6-1.

Näin kolme pistettä jäivät Jyväskylään. Asetelmat sarjataulukossa eivät kuitenkaan muuttuneet. HeKi on edelleen juuri karsintaviivan alapuolella, mutta edellä olevat sekä Jokipojat että K-Vantaa ovat tismalleen samoissa pistelukemissa. D Teamin ero toisena olevaan KooKooseen puolestaan säilyi kymmenessä pisteessä KooKoon voittaessa oman ottelunsa. Myös Jukurit oli voitokas, joten piste-erot kolmen kärjessä eivät muuttuneet suuntaan eivätkä toiseen.

HeKillä onkin perjantaina tärkeä ottelu edessään, kun K-Vantaa asettuu sen vieraaksi. D Team pelaa puolestaan seuraavan ottelunsa lauantaina Jyväskylässä Jokipoikia vastaan.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää