Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauantaina miehillä vastassa TPS

 
Lauantaina miehillä vastassa TPS

Hirvipaitojen runkosarja jatkuu kotiotteluiden osalta lauantaina, kun vastaan saapuu perinteikäs TPS Turusta. Kuhina play off- viivan molemmin puolin käy kuumana, joten pisteet olisivat molemmille joukkeille tarpeen.

Tärkeä ottelu

Vaikka kyseessä onkin tärkeä matsi, ei kyseessä ole neljän pisteen ottelu, maksimi tästäkin väännöstä on kaksi paunaa pukinpussiin. Silti ottelun tärkeyttä ei voi olla korostamatta liikaa, jotta edes kauden vähimmäistavoite miesten edustusjoukkueella toteutuu. Pisteitä tarvitaan kipeästi. Runkosarjan ensimmäinen joukkueiden välinen kohtaaminen päättyi syksyllä tasalukemiin 8-8.
 
Turussa vaikeaa

TPS on ajautunut melkoiseen tappiokierteeseen. Joukkueessa on ollut paljon vaihtuvuutta viime vuodesta ja ovet ovat käyneet myös kuluvan kauden aikana. Turkulaiset siirtyivät pois Ray Backmanin alaisuudesta ja samalla joukkue nuorentui huomattavasti. Happeen tavoin TPS on käyttänyt joissain kauden otteluissaan jopa B-junnuja kokoonpanossaan. Jyväskylästä Turkuun siirtynyt fläppivelho Aki Vilander tekee hyvää työtä TPS:n junnujen kanssa, eikä kyse ole todellakaan pelkistä täytemiehistä miesten peleissä. Tästä huolimatta pieni kokemattomuus ja materiaalin kapeus lienevät olleet yhtenä osatekijänä TPS:n viime aikojen vaisuihin otteisiin. Nuorissa on kuitenkin paljon taitoa ja tekniikkaa, joten Happeen puolustuksen pitää olla tarkkana vikkeläkinttuisten turkulaisten nuorisovitjojen kanssa.

Jyväskylässäkin ongelmia
 
Happee otti tärkeän päänahan Classicista keskiviikkona ja voiton resepti oli selkeä: taistelu joukkueen puolesta.  Runkosarjan ensimmäinen puolisko ei mennyt suunnitelmien mukaan ja laiskuus, asennevammat sekä runsaat loukkaantumiset ovat sotkeneet Happeen peliä. Keskiviikon ottelu oli iso harppaus parempaan suuntaan, toivottavasti asenne sekä taisteluntahto jatkuvat samankaltaisina lauantaina, sillä puolivaloilla ei tässä sarjassa saa pisteitä miltään joukkueelta.

Flunssa- ja loukkaantumishuolet on vähitellen selätetty ja Hirvipaidat saanevatkin jalkeille runsaslukuisen ja aikuisen miehistön. A-junioreista on ollut paljon apua, eivätkä pelit ole heihin kaatuneet, mutta tänä viikonloppuna junnut pelaavat omaa härkäviikonloppuaan. Taistelevalla ilmeellä ja keskiviikkoista paremmalla viimeistelyllä Happee on vahvoilla. Etenkin konkariosasto nosti tasoaan, herrat Kauko ja Riitesuo johtivat keskiviikkona joukkuetta edestä. Myös Panu Kotilainen ja Joonas Pylsy pelasivat vahvan pelin etenkin puolustussuuntaan.

Onko tuttuja, onko?

Toimitus tavoitti vastustajajoukkueesta myös keskisuomalaisille tutun Happeen ja Bluesin kasvatin Janne Kainulaisen. Palokan lahja Suomen salibandylle kommentoi tulevaa ottelua seuraavasti.

Millä taktiikalla TPS lähtee ryöväämään pisteitä Jyväskylästä?

- Lähdemme Jypin tyylisellä taktiikalla, eli vastustajalta heti luulot sekä peliväline pois, pyrimme hallitsemaan peliä alusta lähtien.

Kuinka oma valmistautumisesi otteluun on sujunut?

- Itselleni tämä peli on aina kauden kohokohta, Salibandyliigan El Classico. Pidin virettä yllä joululomalla pelaamalla Saarijärven huikeassa salibandyturnauksessa ja tapaninpäivänä hallitsin lätkäottelua  tehoilla 4+1. Samaa odotan lauantain pelistä. Eli lomallakaan ei levätty, tähän tietysti päälle vielä 1.1. jatkuneet joukkueen harjoitukset.

Mitä terveisiä lähetät vastusjajoukkueelle sekä kotiyleisölle?

- Tavoitteena on pitää Bräyge Mikkonen nollilla ja ryövätä Herra Kotilaisen kärkitulos. Näillä pääsee joukkueemmekin pitkälle. Yleisöön toivon runsasta osanottoa sekä Halli-Antin ja Heimo Hirven läsnäoloa.

Happee - TPS lauantaina 8.1.2011 klo 18.30 Monitoimitalolla.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Petri Kauko

19.11.1979
Tiedot

PanuKotilainen

Panu Kotilainen

23.8.1991
Tiedot

Joonas Pylsy

1.1.1990
Tiedot

LasseRiitesuo

Lasse Riitesuo

24.7.1977
Tiedot


Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää