Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happee murjoi TPS:n kotikaukalossa

 
Happee murjoi TPS:n kotikaukalossa

Miehet jatkoivat hyviä otteitaan lauantaina kaatamalla TPS: peräti lukemin 14-6. (4-2,2-3,8-1). Lopputuloksesta huolimatta ottelu oli pitkään tasainen ja turkulaisilla oli paikkansa kääntää ottelu edukseen.

Ensimmäinen erä hanskassa

Happee aloitti ottelun räväkästi vaikka TPS värkkäsi ottelun ensimmäisen osuman Jens Riskan läpiajon päätteeksi. Riitesuo (3+2)-Kauko (0+2)-Kaasalainen (1+1)-Hakanen (1+2)-Kunelius (1+0) kentällinen esitti ensimäisessä erässä kauden parasta pallollista peliä ja palkintona turkulaisten verkko heilahti kolmeen otteeseen. Lisäksi Happee teki yhden illan seitsemästä ylivoimaosumastaan ja erätauolle lähdettiin mukavassa 4-2 johdossa.

Aikalisä pelasti

Toisessa erässä Happee sortui perisyntiinsä ja päästi vieraat ilmaiseksi peliin mukaan. Syöttövirheet, seisova peli ja löysä asenne antoi TPS:lle avaimet kääntää peli edukseen ja nopeassa tahdissa lukemat olivat kääntyneet TPS:n eduksi 4-5. Ajassa 34.12 Happee otti aikalisän ja vaihtoi maalille Eero Kososen herättelemään joukkuetta. Eepi hoiti heti alkuun muutaman loistopelastuksen ja peli saatiin takaisin uomiinsa. Erätauolle lähdettiin 6-5 johtoasemassa.

Kainulaisen femma viimeinen niitti

Kolmannessa erässä peli jatkui edelleen tasaisena ja useiden harhasyöttöjen säestämänä. Tilanteita nähtiin molemmissa päissä tiuhaan, mutta kotijoukkue onnistui pitämään pakettinsa hieman naapuria paremmin kasassa. Viisi minuuttia ennen loppusummeria TPS:n Janne Kainulainen taklasi Joonas Kaasalaista vaarallisen näköisesti laidan vieressä josta tuloksena viiden minuutin jäähy. TPS:n yrittäessä kiivaasti kavennusta alivoimalla Happeen ylivoima pääsi herkuttelemaan urakalla ja koristelemaan loppulukemiksi mukavat 14-6

- Meillä on olllut vaikeuksia passiivisia joukkueita vastaan kun pallollisessa pelissä ei ole ollut malttia riittävästi. Olemme löytäneet nyt sopivan rytmin pelaamiseen ja ratkaisut pallollisina ovat järkevämpiä kuin aiemmin. Ylivoima oli ollut pitkään surkeaa, mutta saimme nyt myös siihen hieman ajatusta mukaan. Siinä varmasti isoimmat syyt pelimme parantumiseen joulun jälkeen, kommentoi parhaana palkittu Lasse Riitesuo.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Timo Hakanen

24.1.1987
Tiedot

JoonasKaasalainen

Joonas Kaasalainen

26.4.1988
Tiedot

Petri Kauko

19.11.1979
Tiedot

EeroKosonen

Eero Kosonen

12.9.1986
Tiedot

Jaska Kunelius

4.9.1985
Tiedot

LasseRiitesuo

Lasse Riitesuo

24.7.1977
Tiedot


Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää