Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jyrki Aho jatkaa JYP-valmennuksessa

 
Jyrki Aho jatkaa JYP-valmennuksessa

Valmentaja Jyrki Aho, 36, jatkaa JYPin SM-liigajoukkueen toisena valmentajana. Ahon ja JYPin tekemä sopimus on kaksivuotinen eli kevääseen 2013 asti. Aholla on kuitenkin halutessaan myös mahdollisuus siirtyä ensi kauden jälkeen päävalmentajaksi johonkin toiseen seuraan tai valmentamaan ulkomaille.

- Jatkon ratkaisi yhteisen JYP-tekemisen tämän hetken ainutlaatuisuus. Pelaajilla, valmentajilla, seurajohdolla ja koko organisaatiolla on yhteinen tavoite, jonka eteen kaikki tekevät määrätietoisesti työtä vahvalla yhteishengellä. Isossa kuvassa täällä on sen vuoksi valmentajana hyvä olla, kertoo Aho.

Jyrki Aho on toiminut pitkään päävalmentaja Risto Dufvan aisaparina. Kaksikon taival JYPissä alkoi 2007 ja on tuottanut Suomen mestaruuden, pronssin ja kaksi runkosarjan voittoa.

Aho tuli JYPin valmennustiimiin saksalaisesta Adler Mannheimin organisaatiosta. Ennen Saksan-vuottaan Aho toimi reilut kaksi kautta Jukureiden valmennusryhmässä. Sitä ennen Aho työskenteli kolme vuotta Espoossa valmennuspäällikkönä ja juniorivalmentajana Bluesissa ja Espoon Kiekkoseurassa. Aho on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja pelasi itse aikoinaan Diskoksessa, JYPissä ja Heinolan Kiekossa.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
JYP palkkasi maalivahdin

JYP palkkasi maalivahdin

Jussi Olkinuoran pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun JYPin liigajoukkueen maalivahtikolmikosta kaksi maalivahtia eli Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu tulivat valituiksi Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Lue lisää