Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vieraskiertueelta tuliaisina kaksi pistettä

 
Vieraskiertueelta tuliaisina kaksi pistettä

Miesten viikonlopun saldo Helsinki-Iittala kiertueella oli 2-11 tappio SSV:tä vastaan ja elintärkeä voitto Trackersista lukemin 2-5.

SSV-Happee 11-2 (2-1,4-0,5-1)

Tehoton viimeistely harmina Pasilassa

Happee aloitti lauantain ottelun varsin pirteästi Petteri Kääriäisen osumalla siirtyen 1-0 johtoon. Pallollinen hallinta oli Happeen ja paikkoja lisämaaleihin olisi ollut tarjolla useitakin. Heikko viimeistely ja menetykset hyökkäyspäässä avasivat vaarallisia vastaiskun paikkoja SSV:lle joka rankaisi paikoistaan kovalla prosentilla.

- Hattua täytyy kyllä SSV:lle nostaa. Hyvä opetus meille siitä kuinka peliä käännetään todella nopeasti ja tehokkaasti. Saimme itsekin hyviä katkoja ja olimme pelissä aktiivisia, mutta kyllä SSV:n tehokkuus hiljaiseksi veti, kommentoi valmentaja Pasi Kotilainen.

Toisessa erässä SSV meni menojaan muutamalla ylivoimaalilla ja kun Happee ei omalla ylivoimallaan saanut kavennusta aikaan pääsi SSV lisäämään karkumatkaansa. Kolmannessa Johnny Kotron 5 min. jäähy tarjosi SSV:n tehokkaalle ylivoimalle mahdollisuuden läiskiä taululle kaksinumeroiset.

- Kolmannessa erässä peli repesi ja teimme muutamia vaihtoja sunnuntain ottelua silmällä pitäen, sillä joukkueessa oli tänäkin viikonloppuna paljon kuumeilua ja muuta sairastelua. Loppukemat eivät täysin kerro totuutta pelin kulusta, sillä omien tilastojemme mukaan pärjäsimme hyvin maalipaikkojen luonnissa, kaksinkamppailuissa ja pallonhallinnassa. Siinä tärkeimmässä - eli maalinteossa olimme tietenkin selkeästi kaveria heikompia, päättää Kotilainen.

Trackers-Happee (0-1,2-3,0-1)

Trackers ottelussa pelattiin isoilla panoksilla

Hirvilauma saapui Iittalaan hieman sarvirikkoisena mutta tiedostaen pelin tärkeyden. Pelin ensiminuuteista alkaen Happee näytti olevansa hereillä ja pelin hallinta oli omissa käsissä. Vahvoja otteita tammikuussa esittänyt kentällinen (Riitesuo-Kauko-Kaasalainen-Hakanen-Kunelius) vastasi ottelun avausmaalista ja erän ainokaisesta kun Lasse Riitesuo (2+0) pääsi ampumaan keskeltä tarkasti maalin vasempaan yläkulmaan Timo Hakasen syötöstä.

Toisen erän lopun läpiajot ratkaisivat -Riitesuo pisteen päähän 400. rajapyykistä

Pallovarmasti ja tehokkaasti esiintynyt Hakanen (1+1) kunnostautui maalinteossa toisessa erässä pitkän pallorallin päätteeksi. Joonas Kaasalainen toimitti pallon viivaan ja Hakanen pommitti tarkalle ranteella lukemiksi 1-2. Erän lopulla Trackersin Timo Johansson tasoitti hallitusti rankkarista, mutta siitä huolimatta ottelun ratkaisu ehdittiin nähtiin erän lopussa. Ensin Otto Tikka vapautti tarkalla ja kovalla syötöllä Juuso Heikkisen läpiajoon joka pujotti pallon hallitusti maaliin kauden 14. osumallaan.

Vain 20 sekuntia myöhemmin Trackersilla oli mahdollisuus tasoittaa peli, mutta Eero Kososen pelastus ja Jaska Kuneliuksen peitto avasivat väylän Riitesuolle jonka Kosonen vapautti upealla heitollaan läpiajoon. Veikkauksen kultaisella mitalilla kolmannen kerran tammikuussa palkittu Riitesuo chippasi yhdellä kosketuksella pallon yli vastaan tulleen maalivahdin ja lisäsi pistesaldonsa runkosarjassa lukemiin 399 (264+135). Toisessa erässä Happeella oli useita paikkoja iskeä lisämaaleja hyvistä keskialueen syötönkatkoista. Paul Kotilainen katkaisi keskialueella puolenkymmentä uhkarohkeaa jäljittäjä poikkaria mutta Jarkko Saastamoinen piti hämeenlinnalaiset pelissä mukana hyvillä torjunnoillaan.

Kolmannessa varmisteltiin ja puolustettiin kypsästi

Kolmannessa erässä nähtiin ainoastaan yksi maali, mutta se olikin sitten illan komein. Vauhdikas ja suoraviivainen vastahyökkäys päättyi Joonas Pylsyn varmaan viimeistelyyn Panu Kotilaisen namupassista. Iittalan maljakolla ja Veikkauksen pronssimitalilla palkittu Eero Kosonen torjui erän aikana puolustuskannalle asettuneen hirvimiehistön takana äärettömän varmasti. Viimeisen erän kymmeneen koppiin mahtui muutama paraatiseivi ja useita hyviä pelin avauksia. Lopussa saatiin vielä huonoja uutisia kun Panu Kotilaiselle tuomittiin punainen kortti Mikko Ruokolaisen kanssa käydystä mattopainista. Kortin seurauksena Panu huilaa seuraavan kotiottelun FBT Poria vastaan.

Pulkkinen tyytyväinen kokonaisuuteen - ei Kotilaisen punaiseen korttiin

- Täytyy olla tyytyväinen voittoon ja kahteen pisteeseen. Tiukka viikonloppu kapealla sairastelujen runtelemalla kokoonpanolla vaati kyllä veronsa ja viimeinen erä oli tarkoitus pelata puolustamalla varmasti pisteet kotiin. Totta kai lauantainakin oli tarkoitus pelata voitosta ja jonkin aikaa siinä tasaväkisesti taisteltiin. Trackers voitto oli kuitenkin matkan vähimmäistavoite ja se saavutettiin. Kaukon ketju pelasi ehjän viikonlopun ilman takaiskuosumia ja maalissa "Kossu" oli tänään loistava. Hieman jäi hampaan koloon tylystä tuomiosta jonka Panu Kotilainen pelin lopulla sai. Panulla oli pallo hallussa kun kaveri tuuppasi selästä ja kampesi Panun kenttään. Painin ja kahnauksen tuloksena molemmat pelaajat saivat punaisen kortin, joka oli ehdottomasti turha ja epäoikeudenmukainen tuomio. Harmittaa etenkin Panun puolesta koska hän ei tilannetta edes aloittanut, kommentoi Pulkkinen.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Timo Hakanen

24.1.1987
Tiedot

JuusoHeikkinen

Juuso Heikkinen

24.7.1989
Tiedot

JoonasKaasalainen

Joonas Kaasalainen

26.4.1988
Tiedot

EeroKosonen

Eero Kosonen

12.9.1986
Tiedot

PanuKotilainen

Panu Kotilainen

23.8.1991
Tiedot

Pasi Kotilainen

Tiedot

PaulKotilainen

Paul Kotilainen

7.1.1988
Tiedot

Johnny Kotro

8.2.1982
Tiedot

Jaska Kunelius

4.9.1985
Tiedot

SeppoPulkkinen

Seppo Pulkkinen

Tiedot

Joonas Pylsy

1.1.1990
Tiedot

LasseRiitesuo

Lasse Riitesuo

24.7.1977
Tiedot

LasseRiitesuo

Lasse Riitesuo

24.7.1977
Tiedot


Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää