Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaPKo vei pisteet Jyväskylästä

 
SaPKo vei pisteet Jyväskylästä

Lauantaina Jyväskylässä nähtiin tasainen vääntö D Teamin ja SaPKon välillä. D Team oli joukkueista se, joka antoi hieman enemmän painetta vastustajan päätyyn, mutta SaPKon maalivahti Juuso Oinonen teki kaiken tarpeellisen poimiessaan kiekkoja 97,5 prosentin varmuudella. Toisaalta D Team oli joukkueista myös se, joka sortui hieman enemmän jäähyilyyn ja ottelun voittomaali syntyikin ylivoimalla.

Jäähyjen puolesta SaPKolla olisi ollut jo avauserässä kolme mahdollisuutta mennä ottelussa johtoon, kun kotijoukkueesta ensin Riku Silvennoinen, sitten Markus Poukkula ja lopulta vielä Miika Lahti kävivät kärsimässä kaksiminuuttisen. Miika Lahti pelasi muuten nyt vasta kauden ensimmäisen kotiottelunsa, kun koko alkukausi meni loukkaantumisesta kuntoutuessa.

Toisessa erässä alkoi sitten vasta varsinaisesti tapahtua. Erä ei ehtinyt vanheta kuin 17 sekuntia, kun Jan-Mikael Järvinen mykisti jokaisen. Komea ilmaveivi yllätti niin D-vahti Niko Kaulion kuin käytännössä kaikki muutkin. Vajaa neljä minuuttia myöhemmin Järvinen oli taas asialla. Antti Jaatinen istui kaksiminuuttista pelin viivyttämisestä ja Järvinen tälläsi b-pisteeltä pelin 0-2:een.

Aiemmissakin D Teamin ja SaPKon välisissä kohtaamisissa SaPKo oli tehnyt ottelun avausmaalin. Viimeksi Jyväskylässä SaPKo johti ottelua 0-2 niin kuin nytkin. Edellisissä kohtaamisissa D Team oli kuitenkin tullut aina rinnalle ja ohi. Tällä kertaa näin ei kuitenkaan käynyt. Pekka Jormakka toi kotijoukkueelle uskoa nousuun, kun kavennusmaali syntyi vain muutama minuutti Järvisen osumasta.

Tasoitusta ei kuitenkaan kuulunut. SaPKo-vahti Oinonen piti joukkuettaan pystyssä viimeisessä erässä torjuen siinä peräti 15 laukausta. Yhteensä torjuntoja Oinoselle kertyi 39, mikä on melkoinen määrä verrattuna Niko Kaulion 22:een.

SaPKo nappasi siis arvokkaat kolme pistettä ja kasvatti näin eroa takaa tuleviin Jokipoikiin. Seuraavaksi SaPKo kohtaakin juuri Jokipojat, joten siitä ottelusta ei varmasti jännitystä puutu. D Team jäi puolestaan tästä ottelusta nollille, ja kun takaa tuleva Sport voitti oman ottelunsa, kutistui joukkueiden välinen piste-ero neljään. Sportilla on lisäksi yksi ottelu vähemmän. Sattumalta myös D Teamin seuraava vastustaja on sarjataulukossa yhden portaan alempana oleva joukkue. Eli siinä missä SaPKo kohtaa Jokipojat, asettuu D Teamin vastaan Sport.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AnttiJaatinen

Antti Jaatinen

24.9.1987 Mäntyharju
Tiedot

PekkaJormakka

Pekka Jormakka

14.9.1990 Jyväskylän Mlk
Tiedot

Niko Kaulio

24.4.1987 Jyväskylä
Tiedot

MarkusPoukkula

Markus Poukkula

24.9.1988 Raahe
Tiedot

Riku Silvennoinen

3.5.1984 Äänekoski
Tiedot


Henri Tamminen JYPiin, nuorille jatkosopimuksia

Henri Tamminen JYPiin, nuorille jatkosopimuksia

Laitahyökkääjä Henri Tamminen (25) siirtyy HIFK:sta JYPiin. Sopimus on mallia 1 + 1. Sopimuksen jälkimmäinen kausi sisältää seuran option.

Lue lisää
Mestis-mestari ja playoffsien arvokkain pelaaja Markus Jokinen JYPiin

Mestis-mestari ja playoffsien arvokkain pelaaja Markus Jokinen JYPiin

Tuore Mestiksen mestari, laitahyökkääjä Markus Jokinen, 29, liittyy JYPiin yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
Laitahyökkääjä Miha Verlic liittyy JYPiin

Laitahyökkääjä Miha Verlic liittyy JYPiin

Laitahyökkääjä Miha Verlic, 26, liittyy JYPiin loppukauden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
Puolustaja Jake Newton siirtyy loppukaudeksi JYPiin

Puolustaja Jake Newton siirtyy loppukaudeksi JYPiin

Viime viikolla CHL:n voittanut JYP vahvistaa joukkuettaan myös lähestyviä Liigan Playoffseja ajatellen.

Lue lisää
JYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja hyökkääjä Michel Miklik, 35, ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

Champions Hockey Leaguen semifinaalit alkavat tiistaina. Suomalaisseuroista on mukana JYP, joka saa vastaansa tshekkiläisen Ocelari Trinecin.

Lue lisää