Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tikkasella näytön paikka

 
Tikkasella näytön paikka

Jokipojat on hävinnyt neljä edellistä otteluaan viime aikoina, huolimatta valmentaja Esa Tikkasen vakuutteluista eteenpäinmenosta. Syvä pettymys kotiyleisölle oli etenkin edellinen kotipeli HeKiä vastaan, joka murskaavasti Jokipoikien 1-7 kotitappioon. Nyt vastassa on astetta kovempi D Team Jyväskylästä, joka kamppailee tällä hetkellä ihan eri sarjasijoituksista kuin Jokipojat.

Kotijoukkue Jokipojat on hävinnyt neljä edellistä peliään Sportia, KooKoota, SaPKoa sekä HeKiä vastaan. Sarjasijoitus on tällä hetkellä surkein useampaa vuoteen, eli kymmenes ja viimeiseen playoff -sijoitukseen eli kahdeksanteen paikkaan on viisi pistettä matkaa. Joukkueen on pakko ottaa päänahat myös paremman sarjasijoituksen omaavilta joukkueilta, sarjaa ei ole kuitenkaan paljon jäljellä. Viime pelissä joukkueella tuntui ontuvan lähes kaikki asiat, niin maalivahtipeli kuin ylivoimakin.

Erittäin hyvin eivät pelit myöskään D Teamilla ole menneet, viimeisin kolmen pisteen voitto sillä on juuri Jokipojista tammikuun kahdeksannelta päivältä Jyväskylästä. Joukkueen takana kolkuttelevat mm. Sport K-Laser ja LeKi ja kotiedun säilyttääkseen on jyväskyläläisten pystyttävä parantamaan reilusti otteitaan viime peleistä. Saa nähdä saako joukkueen pitkäaikainen valmentaja Jukka Ahvenjärvi luotua joukkoihinsa puhtia ennen siirtoikkunan umpetumista.

Joka tapauksessa molemmilla joukkueilla on ottelussa paljon pelissä ja virtaa ottelussa riittäneekin. Takuulla tiedossa siis yleisöön menevää kiekkoilua.

Mestiksen (Esa Räty) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jukka Ahvenjärvi

Tiedot


Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää