Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JJK aloittaa Liigacupin - testissä virolaistoppari

 
JJK aloittaa Liigacupin - testissä virolaistoppari

Kettupaitojen kauden ensimmäinen kilpailullinen ottelu pelataan tänään, kun joukkue kohtaa Liigacupin avauskierroksen "kotiottelussaan" VPS:n Vaasan Botniahallissa. JJK:n lähtökohdat otteluun ovat hankalista harjoitusolosuhteista johtuen haasteelliset.

- Pieni haaste olosuhteet tietenkin ovat, kun ei olla päästy isolle kentälle oikeastaan lainkaan. Toisaalta pienelläkin kentällä pystyy tekemään paljon asioita, se on valmentajan suunnittelukyvystä kiinni. Tilan hahmottaminen isolla kentällä on kuitenkin tänään keskeinen haaste, päävalmentaja Kari Martonen toteaa.

Martonen on olosuhdevaikeuksista huolimatta ollut tyytyväinen joukkueensa tekemiseen harjoituskaudella. Vahvistusten ja vanhan rungon lisäksi harjoituksissa on nähty testimiehiä, joista Vaasan Liigacup-avauksessakin on kokoonpanossa kaksi. Uusi tuttavuus näistä on virolaistoppari Mikk Reintam, joka on harjoitellut joukkueen mukana pari viikkoa.

- Hän on nuori, urheilullinen kaveri joka on ollut erittäin hyvällä ilmeellä ja asenteella mukana nämä viikot. On mielenkiintoista nähdä miten hän esiintyy isolla kentällä, treeneissä Mikk on ainakin esittänyt hyviä asioita, Martonen kommentoi toukokuussa 21 vuotta täyttävää Reintamia.

191-senttinen Reintam edusti viime kaudella Viron Meistriliigassa seitsemänneksi sijoittunutta JK Viljandi Tulevikia. Edelliset kaksi kautta hänen seuranaan oli Viron suurseura Flora Tallinn.

Toinen testipelaajan statuksella mukana oleva pelaaja on viime kaudella FC Blackbirdiä edustanut JJK-kasvatti Niko Kautto.

- Niko on erittäin mielenkiintoinen pelaaja, jolla on todella hyvät fyysiset ominaisuudet. Hänellä on paljon potentiaalia ja annetaan kaverille nyt näyttöpaikka, Martonen sanoo.

Monimerkityksinen Liigacup

Vaasassa käynnistyvä Liigacup on hyvä piristysruiske talveen. JJK:n tähtäin kilpailussa on kolmetasoinen.

- Tavoitteena on voittaa joka peli johon lähdetään, siitä ei tingitä yhtään. Toinen taso on sitten oman pelaamisen kehittäminen, prosessi jatkuu viime kaudesta ja meillä on aika paljon uusia pelaajia. Lisäksi ovat sitten mahdolliset testipelaajat, joiden katsastamiseen Liigacup tarjoaa hyvät puitteet.

- Onhan se kiva päästä aloittamaan pelit, joissa on panosta ja jaetaan sarjapisteitä - ja hienoa vielä aloittaa kotikentällä, Martonen virnistää.

Vaikka Liigacupin ensi kierrokset ovat harjoitustaustan vuoksi haasteelliset, eivät olosuhteet muodosta suurta uhkaa joukkueen valmistautumiselle kohti kevättä.

- Viikolla 7 on luvattu laittaa lämmöt päälle Vehkalammelle, joten ei tässä ole kuin muutama hassu viikko enää jäljellä. Ihan normaalisti ehditään valmistautua kauteen, päävalmentaja päättää.

JJK-VPS Vaasassa tänään kello 18.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KariMartonen

Kari Martonen

Tiedot


Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää
Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita.

Lue lisää