Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happee kaatui taistellen – Riitesuolle 400 täyteen

 
Happee kaatui taistellen – Riitesuolle 400 täyteen

Maanantai-illan neljän pisteen vääntö Nokian krp:ta vastaan kääntyi jatkoajalla Happeen harmiksi nokialaisten voittoon. Happee nousi kolmannessa erässä upeasti takaa tasoihin ja jatkoajalle, mutta yksi vastahyökkäys ratkaisi ottelun lopulta kiihkeiden vaiheiden jälkeen vieraiden hyväksi lukemin 7-8(3-3)(1-4)(3-0)(0-1).

Ensimmäinen ja toinen erä virheiden sävyttämää

Happee oli epävarma ottelun alkupuoliskolla. Hirvirinnat sortuivat lukuisiin helppoihin pallonmenetyksiin, joista alati vaarallinen Nokian krp iski vastaan tehokkaasti. Pallon hallinta oli selvästi kotijoukkueen puolella, mutta hyvin puolustaneiden nokialaisten maalille oli hankalaa päästä. Ensimmäinen erä mentiin vielä tasalukemissa mutta toisessa erässä krp karkasi kolmen maalin karkumatkalle hyödyntäen jokaisen ylivoimansa ottelun aikana. Toiselle erätauolle siirryttiin lukemissa 4-7.

Happee raatoi ja taisteli

Kolmannessa erässä nähtiin sisuuntunut Happee, joka alkoi löytää keinot krp:n murtamiseen. Ajassa 44.20 Nokian Heikki Rantala ajettiin ulos punaisella kortilla Rantalan taklattua keskialueella rajusti Joonas Kaasalaista päin seinää. Kaasalainen loukkasi tilanteessa polvensa melko pahasti. Tulevat päivät kertovat, miten Kaasalaisen käy, Heimo Hirvi lähettää paranemisia Joonakselle.

Tilanteesta seurannut viiden minuutin ylivoima oli Happeelta huonoa. Yritystä oli kovasti, mutta tulosta ei tullut. Happee kuitenkin jatkoi taistelua ja Petteri Kääriäinen, Lasse Riitesuo ja Arto Mikkonen toivat hirvilauman tasoihin ja jatkoajalle.

Luu käteen

Happee jatkoi jatkoajalla pelin hallintaa, mutta ajassa 62.51 vieraiden Sami Nyman iski vieraille maukkaan voittomaalin omasta reboundistaan. Happee kaatui taistellen, ei todellakaan nöyristellen tai nöyrtyen, mutta valitettavasti tappiosta ei saa pisteitä.

-Hieno taistelu ja upea nousu joukkueelta. Nousua edesauttoi upeasti kannustanut kotiyleisö ja kiitän koko joukkueen puolesta yleisöä. Valitettavasti tuloksena jäi vain luu käteen, kommentoi Happeen kapteeni Petri Kauko ottelun jälkeen.

Riitesuo rikkoi rajoja

Happeen avausmaalin syöttäjänä toimi hirvi-ikoni Lasse Riitesuo, jolle piste oli hänen 400. Salibandyliigassa. Riitesuo on viimeistellyt pelaamassaan 261 ottelussa 265 maalia ja antanut 136 maalin johtanutta syöttöä.

- Kiva merkkipaaluhan tuo on, mutta tällaisen ottelun jälkeen se ei lämmitä yhtään. Hieno taistelu ja todella kova pettymys. Tällaista urheilu on parhaimmillaan ja katkerimmillaan. Upea nousu, tunnelma katossa ja Kaveri vie koko potin. Kausi on vielä kuitenkin kesken ja meillä on mahdollisuus pelata koko loppukausi samalla taistelufiiliksellä mitä pääöserässä esitimme, kertoi Riitesuo tuntemuksiaan ottelusta.

Happeen valmentaja Pasi Kotilainen oli samoilla linjoilla pelaajiensa kanssa ottelusta. Hän kiitti upeasti kannustanutta kotiyleisöä ja kiitti erityisesti myös yhteistyökumppani JJK:ta, sekä hyväntekeväisyyskampanjaan osallistuneita. Kampanjassa tuettiin salibandytapahtumassa isän ja aviomiehen menettänyttä perhettä.

- Kiitos kanssamme kampanjaan osallistuneelle JJK:lle ja kampanjaan osallistunueelle yleisölle. Yleisö oli hienosti ottelutapahtumassa mukana, valitettavasti emme tuloksellisesti saaneet tarjottua kotiyleisölle parasta antia. Kiitos kuitenkin upeasta fiiliksestä.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoonasKaasalainen

Joonas Kaasalainen

26.4.1988
Tiedot

Petri Kauko

19.11.1979
Tiedot

Pasi Kotilainen

Tiedot

Petteri Kääriäinen

9.8.1989
Tiedot

Arto Mikkonen

3.6.1986
Tiedot

LasseRiitesuo

Lasse Riitesuo

24.7.1977
Tiedot


Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää