Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jesse Welling JYP-valmennukseen

 
Jesse Welling JYP-valmennukseen

Jesse Welling on ensi kaudesta alkaen mukana JYPin SM-liigajoukkueen valmennuksessa yhdessä päävalmentaja Risto Dufvan ja valmentaja Jyrki Ahon kanssa. Valmentajan tehtävien lisäksi Welling toimii joukkueenjohtajana. 33-vuotias Welling ja JYP ovat tehneet kolmevuotisen sopimuksen kevääseen 2014 asti.

Welling työskentelee tällä hetkellä Suomen urheiluopistolla ja Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa Vierumäellä.

Samalla JYP on nimennyt koko seuran maalivahtivalmentajaksi A-nuorten valmennusryhmästä Jarkko Hyytiän, joka on tehnyt vahvaa työtä mm. lahjakkaan nuoren maalivahdin Samu Perhosen kanssa. Hyytiä

avustaa jatkossa niin liigajoukkueen, D Teamin kuin A-nuortenkin maalivahteja ja kehittää maalivahtivalmennusta koko seurassa.

Jesse Welling odottaa töiden alkamista JYPissä innolla.

- Pääseminen mukaan Suomen viime vuosien kärkiorganisaatioon on minulle erinomainen oppipaikka sekä mahdollisuus hyödyntää omaa kokemusta ja tieto-taitoa. Valmennusryhmä on minulle entuudestaan tuttu ja yhteistyö toimii varmasti, kertoo Jesse Welling.

Päävalmentaja Risto Dufva ja valmentaja Jyrki Aho tuntevat Wellingin hyvin.

- Jesse on pelannut joukkueessa, jota olemme Jyrki Ahon kanssa valmentaneet, joten tiedämme puolin ja toisin toistemme toimintatavat. Nuoresta iästään huolimatta Jesse on kansallisesti ja kansainvälisesti kokenut pelaajaurallaan paljon, sanoo Risto Dufva.

Tällä hetkellä Welling viimeistelee ammattikorkeakouluopintojaan kansainvälisellä liikunnanohjaaja-linjalla Vierumäellä erikoistuen jääkiekon valmentamiseen. Hän on suorittanut myös Sport Bachelor of Business Administration -tutkinnon Jyväskylän yliopistossa.

Welling on pelaajaurallaan edustanut Suomessa Bluesiä, Ilvestä, SaiPaa, JYPiä, Jokereita, Kirkkonummen Salamia, Mikkelin Jukureita ja Hyvinkään Ahmoja. Ulkomailla hän on pelannut Yhdysvalloissa, Tanskassa, Italiassa ja Itävallassa. Hän on ollut voittamassa liigatasolla SM-pronssia Ilveksessä 2001, A-nuorten Suomen mestaruuden Jokereissa 1996 ja hopeaa 1998. Mikkelin Jukureissa hän voittanut Mestiksen mestaruuden 2006. SM-liigaotteluita Jesse Welling on pelannut runkosarjassa 196 tehoin 8+9.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


RistoDufva

Risto Dufva

Tiedot


Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää