Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turo Asplundille jatkosopimus, Kalle Koskisen ura jatkuu JYPissä

 
Turo Asplundille jatkosopimus, Kalle Koskisen ura jatkuu JYPissä

Puolustaja Kalle Koskinen pelaa myös ensi kaudella JYP-puolustuksessa. JYP ja Koskinen ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen.

39-vuotias Koskinen on pelannut vahvan kauden JYPin takalinjoilla. Hän on koko SM-liigan tehopörssin kakkonen lukemallaan +22, pelannut 39 ottelua, ampunut neljä maalia ja antanut kymmenen maalisyöttöä.

Urallaan Koskinen on pelannut 542 SM-liigan runkosarjan ottelua ja kuusi kautta Elitserieniessä Ruotsissa Timrå IK:ssa. Tällä hetkellä Koskinen on peleissä sivusta loukkaantumisen vuoksi vielä noin kuukauden verran.

- Kalle Koskisen kokemus, pelisilmä, pelitaito ja henkinen johtajuus ovat asioita, joita JYP arvostaa ja tarvitsee tulevallakin kaudella. Pitkä ja komea ura saa näin ansaitun JYP-jatkon, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

JYP käyttää myös optionsa keskushyökkääjä Turo Asplundin sopimuksesta, ja Asplund pelaa JYPissä myös kaudella 2011 - 2012. 25-vuotias, 98-kiloinen hyökkääjä on ottamassa vahvasti paikkaansa JYP-miehistössä.

- Oma kasvatti, vahva ja taitava pelaaja, jolla on mahdollisuus nousta pysyvästi hyväksi liigapelaajaksi, luonnehtii Jukka Seppänen Asplundia.

- Tämä jatkosopimus mahdollistaa Turolle ensimmäistä kertaa urallaan täydellisen panostuksen kiekkoiluun myös kesän harjoittelujaksolla, joten potentiaalia on paljon vielä käyttämättä.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TuroAsplund

Turo Asplund

8.6.1985 Jyväskylä
Tiedot

KalleKoskinen

Kalle Koskinen

3.1.1972 Jyväskylä
Tiedot


Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
JYP palkkasi maalivahdin

JYP palkkasi maalivahdin

Jussi Olkinuoran pestaaminen tuli ajankohtaiseksi, kun JYPin liigajoukkueen maalivahtikolmikosta kaksi maalivahtia eli Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu tulivat valituiksi Suomen U20-maajoukkueeseen jääkiekon nuorten MM-kisoihin Kanadaan.

Lue lisää