Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miehet pitivät playoff-haavetta yllä

 
Miehet pitivät playoff-haavetta yllä

Happeen miesten liigajoukkue jatkoi viikonlopun otteluissaan ennalta-arvaamattomia otteitaan. Happee hävisi lauantaina Vantaalla sarjajumbo AC Hakille lukemin 7-4, mutta sunnuntaina hirvirinnat raastoivat Tapanilan Erää vastaan arvokkaan 8-9 vierasvoiton. Nokian krp:n menettäessä samalla pisteen hämeenlinnalaisen FT Trackersin vieraana Happee säilytti mahdollisuutensa viimeiseen playoff-paikkaan. Happee majailee sarjataulukossa yhdeksäntenä neljä pistettä Nokian krp:tä perässä, kun molemmilla joukkueilla on neljä kierrosta pelaamatta.

Hakia vastaan totutun hankalaa

Happee hävisi toistamiseen tällä kaudella AC Hakille. Muut joukkueet ovat pitäneet vantaalaisia heittopusseina, mutta tällä kaudella joukkue on ollut Happeelle todellinen maanvaiva. Happeen Joonas Pylsy teki ottelun avausmaalin, mutta ensimmäinen erä päättyi kotijoukkue Hakin johtolukemiin 3-1. Haki pelasi tiukasti puolustaen ja iskien tarvittavat maalit terävillä vastahyökkäyksillä. Happeen Jonne Junkkarinen onnistui ottelussa tekemään ensimmäisen liigamaalinsa, mutta siitä huolimatta Happee ei pystynyt koskaan ajamaan kiinni Hakin etumatkaa.

- Kivaltahan se tuntui maalata, mutta ei se lämmitä tällaisen ottelun jälkeen, kommentoi Jonne Junkkarinen nöyrästi uransa ensimmäistä liigamaaliaan.

Taisteluvoitto Erän vieraana

Ottelusta Tapanilan Erää vastaan tuli todellinen maalintekokilpailu. Kahden erän jälkeen ottelu oli tilanteessa 4-4 ja viimeisessä erässä maalitehtailu vain kiihtyi. Kolmannessakin erässä joukkueet tekivät vuorotahtia maaleja. Happee meni aina johtoon ja Erä kavensi parin minuutin sisällä ja lopussa odotti todellinen trilleri. 7-7-tilanteessa Happee siirtyi jälleen kerran johtoon Joonas Pylsyn maalatessa ja vain pari minuuttia myöhemmin vieraat siirttyivät kahden maalin karkumatkalle. Lasse Riitesuo katkaisi keskialueella ja Juuso Hekkinen ja Petri Kauko iskivät ylivoimahyökkäyksestä Happeen 9-7-johtoon Heikkisen maalatessa ja Kaukon toimiessa syöttäjänä. Erä kavensi toiseksi viimeisellä minuutilla vielä kertaalleen, mutta tasoihin se ei enää noussut. Happee otti siis elintärkeät vieraspisteet aiheuttaen Erälle sen viidennen perättäisen tappion. Happeen Jonne Junkkarinen jatkoi hyviä peliesityksiään myös tässä ottelussa keräten puolustajalle erinomaiset tehot 0+3.

- Tänään pystyttiin keskittymään pelaamiseen hieman kaveria paremmin ja se riitti. Hieman harmittaa useat maalinjälkeiset vaihdot, joissa vastustaja usein kuittasi johtomaalimme ja pääsi peliin sitä kautta aina mukaan. Huolimatta kahdeksasta päästetystä maalista pelasimme kuitenkin kokonaisuudessaan hyvän pelin, kommentoi Happeen valmentaja Pasi Kotilainen taiston tuiman tauottua.

Tärkeät kaksi pistettä

Happeen saavuttamat kaksi sarjapistettä oli niin playoff-haaveiden kuin karsintauhan kannalta elintärkeät. Etumatkaa takana vaaniviin karsintasijoilla majaileviin Trackersiin ja TPS:sään saatiin kasvatettua ja ero pudotuspeliviivaan pysyi vielä siedettävänä. Jatkossa Happeen tulee jatkaa voittojen tiellä eikä Haki-ottelun kaltaisin epäonnistumisiin ole enää varaa.

- Pystyimme palautumaan lauantain kitkerästä tappiosta ja nousemaan henkisesti voittoon vaadittavalle tasolle. Pystyimme korjaamaan lyhyessä ajassa lauantaiseen tappioon johtaneet virheet, pääosin maalinteko oli merkittävästi parempaa. Oljenkorsi playoff-paikkaan säilyi ja nyt on tärkeää saada siirrettyä tämä sunnuntainen vire ja peli-ilme lauantaina pelattavaan tuiki tärkeään ”paikalliskamppailuun” SPV:tä vastaan. Erityisen tyytyväinen olen Jonne Junkkarisen kokonaisesitykseen. Tänä viikonloppuna Jonne osoitti omaavansa aineksia kovaksi pelimieheksi, tuumasi Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää