Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LeKi niukkaan voittoon Hippoksella - Pätsi 38 torjuntaa

 
LeKi niukkaan voittoon Hippoksella - Pätsi 38 torjuntaa

D Teamin härkäviikko, kolme ottelua neljässä päivässä, päättyi kahteen peräkkäiseen tappioon. Perjantaina Savonlinnassa 3-2 tappion SaPKolle kokenut D Team hävisi samoin lukemin lauantaina kotikaukalossaan Jyväskylän Hippoksella LeKille, joka otti toisen voittonsa kahden päivän sisään. Samalla saukkopaidat myös varmistivat paikkansa pudotuspeleissä. LeKin suurin sankari oli 38 torjuntaa tilastoihin kirjauttanut maalivahti Mikko Pätsi.

LeKin kolmas johtomaali toden sanoi

LeKi sai otteluun unelma-alun, kun Ville Valli iski vieraat jo ajassa 1:50 0-1 johtoon. Avauserässä ei enempää maaleja nähty, jäähyjä sitäkin enemmän. Molemmista joukkueista kolme pelaajaa komennettiin rangaistusaitioon istumaan kakkosta, mutta ylivoimamaaleja ei kumpikaan onnistunut tekemään.

Toisessa erässä jäähymerkinnät putosivat yhteen, mutta maaleja tehtiin sitäkin enemmän, ottelun ylitettyä puolivälin krouvinsa punalamppu syttyi yhteensä kolme kertaa alle kolmessa minuutissa. Valtteri Hotakainen laukoi kotijoukkueen 1-1 tasoituksen ajassa 32:24. D Teamin ilo oli kuitenkin lyhytaikainen, sillä LeKi siirtyi uudestaan johtoon ajassa 34:24, maalinteossa onnistui joukkueen pisteykkönen Jose Nippala. 'Silmä silmästä', voisi sanoa D Teamista, sillä nyt oli kotijoukkueen vuoro laittaa vierasjoukkueet juhlat lyhyeksi. Jasse Ikonen huudatti Hippoksen yleisöä ajassa 35:22 tekemällä 2-2 tasoituksen.

Ottelun voittomaali näki päivänvalon kolmannessa erässä ajassa 43:25. Juho Joki-Erkkilä vei LeKin kolmannen kerran ottelussa johtoon ja tällä kertaa tuo johtoasema myös kesti loppuun asti. D Team sai vielä loppuvaiheessa mahdollisuuden tasoitusmaalin tekemiseen ylivoimalla, mutta vieraiden alivoima maalivahti Pätsin johdolla selvitti erikoistilanteen.

Ilta Hippoksella tarjosi viisi maalia ja mikä erikoisinta, kaikissa viidessä maalissa oli kaksi syöttäjää, mutta kummankaan joukkueen pelaajista ei yksikään kirjauttanut ottelusta kahta tehopistettä. D Teamilta tehopisteille pääsi kuusi eri pelaajaa, LeKiltä yhdeksän eri pelaajaa. D Teamin maalissa uransa ensimmäisen täyden Mestis-ottelun pelannut 18-vuotias Sami Rajaniemi torjui 23 kertaa.

D Team on lauantain otteluiden jälkeen sarjassa sijalla viisi. Joukkue kohtaa viimeisellä kierroksella keskiviikkona (16.2) vieraskaukalossa Tikkurilan Valtti Areenassa Kiekko-Vantaan. Nousuun sijalle neljä ja pudotuspelien kotietuun D Teamilta vaaditaan voittoa Vantaalta ja samaan aikaan SaPKo:n tappiota Jukureille. Mikäli D Team häviää Vantaalla, sen viides sija riippuu myös keskiviikkona pelattavan LeKi-TuTo ottelun lopputuloksesta. LeKi on kuudentena, vain pisteen D Teamia perässä.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Valtteri Hotakainen

24.4.1990 Kokkola
Tiedot

JasseIkonen

Jasse Ikonen

13.6.1990 Kuopio
Tiedot

SamiRajaniemi

Sami Rajaniemi

20.8.1992 Oulainen
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää