Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaPKon ja D Teamin taistossa avausmaali venyi kolmanteen erään

 
SaPKon ja D Teamin taistossa avausmaali venyi kolmanteen erään

SaPKon ja D Teamin välinen ensimmäinen puolivälieräottelu alkoi jännittyneissä tunnelmissa. Ottelu oli poikkeus muiden illan puolivälieräotteluiden keskuudessa, sillä kaikki muut otteluparit aloittivat maalinteon jo ensimmäisessä erässä. Savonlinnassa ei sen sijaan saatu tulosta aikaan yrityksestä huolimatta.

Avauserässä molemmilla joukkueilla olisi ollut hyvä tilaisuus rikkoa kuparinen ylivoimalla. Ensiksi D Teamin Valtteri Hotakainen otti kaksiminuuttisen kampituksesta, mutta kotijoukkue SaPKo jätti tilaisuuden käyttämättä. Hieman myöhemmin D Team sai vielä paremman tilaisuuden, kun SaPKon Petri Anttoselle vihellettiin 2+2 minuuttia korkeasta mailasta. Näiden jälkeen molemmat joukkueet ottivat ensimmäisessä erässä vielä jäähyn mieheen, mutta niin vain jäivät maalit syntymättä.

Toisessa erässä jäähyt jäivät vähemmälle, mutta niin myös maalisarakkeet jäivät edelleen nollille. SaPKon päädyssä Pekka Lahikainen torjui kaiken. D Teamin maalinsuulla muurina toimi puolestaan Niko Kaulio.

Kolmannessa erässä saatiin sitten vihdoin limppu reppuun. Pelikello näytti aikaa 48:44, kun D Team siirtyi ottelussa 0-1 johtoon. Valtteri Hotakainen tälläsi kiekon Panu Hyypän laukauksen jälkeen verkon perukoille. Hyypän lisäksi syöttöpiste merkattiin Kalle Mäkiselle.

Siinä missä avausmaalia saatiin odotella lähes 50 minuuttia, illan toinen osuma syntyi vain neljä minuuttia edellisestä osumasta. D Team oli jälleen asialla ja SaPKon tilanne alkoi näyttää tukalalta. Toni Rautakorpi pisti kiekon pömpeliin Heikki Huovisen ja Miika Viinamäen syötöistä.

SaPKolle tarjottiin 0-2 -maalin jälkeen nopeasti tilaisuutta tulla peliin mukaan, kun D Teamin ykkössentteri Tuomo Laukkanen otti kaksiminuuttisen estämisestä. SaPKo päätti aikalisän jälkeen kokeilla kavennusta rohkeasti ilman maalivahtia, kun erää oli jäljellä vielä kolme ja puoli minuuttia. Yritys tuotti tulosta. Erä oli ehtinyt pyörähtää jo viimeiselle minuutilleen, kun Kalle Konsti kavensi lukemat 1-2:een. Anssi Virkki ja Tero Koponen ottivat osumasta syöttöpisteen.

Niko Kaulion nollapeli jää 36 sekuntin päähän. Tasoitusmaalia SaPKo ei kuitenkaan pysty tässä ajassa tekemään, joten D Team vie taisteluparin ensimmäisen kohtaamisen niukasti lukemin 1-2. Kaulion torjuntaprosentti on komeat 97,06, eikä virkaveli Pekka Lahikaisen 93,10:kään huono ole.

Otteluparin seuraava kohtaaminen pelataan maanantaina Jyväskylässä, D Teamin kotiluolassa.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Valtteri Hotakainen

24.4.1990 Kokkola
Tiedot

Heikki Huovinen

16.9.1983 Oulu
Tiedot

Panu Hyyppä

14.4.1987 Jyväskylä
Tiedot

Niko Kaulio

24.4.1987 Jyväskylä
Tiedot

Tuomo Laukkanen

6.8.1984 Jyväskylä
Tiedot

Kalle Mäkinen

9.7.1986 Jyväskylä
Tiedot

Toni Rautakorpi

21.10.1986 Keuruu
Tiedot

Miika Viinamäki

4.4.1990 Nurmo
Tiedot


Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää