Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nähdäänkö myös Jyväskylässä vähämaalinen ottelu

 
Nähdäänkö myös Jyväskylässä vähämaalinen ottelu

D Teamin ja SaPKon toinen puolivälieräkohtaaminen pelataan Jyväskylässä. Odotettavissa on jälleen tiukka taistelu, eikä mitään anneta ilmaiseksi. On hyvin mahdollista, että voittaja ratkeaa tälläkin kertaa yhden maalin erolla. Lauantaina joukkueet puolustivat tiukasti ja ottelun avausmaali syntyi vasta kolmannen erän puolivälin tienoilla. Ottelu päättyi lopulta 1-2 D Teamin hyväksi. Näin ollen D Team nappasi kotiedun itselleen. Ainakaan runkosarjan perusteella kotietu ei kuitenkaan näiden joukkueiden välillä ole ollut ratkaiseva. Molemmat joukkueet ovat voittaneet toisensa kertaalleen sekä kotona että vieraissa.

Kun pudotuspelejä pelataan paras viidestä -systeemillä, muodostuu jo viimeistään toinen kohtaaminen hyvin tärkeäksi. SaPKo haluaa varmasti ottaa revanssin välittömästi, sillä tappio maanantaina tarkoittaisi otteluvoittojen karkaamista 0-2:een. D Teamin kannalta tämä puolestaan olisi ihanteellinen tilanne, koska joukkueella olisi tuolloin kolme mahdollisuutta antaa viimeinen niitti taisteluparilleen.

Lauantain ottelussa ei siis suurilla maalimäärillä juhlittu, ja maalivahtipelaaminen nousee varmasti tärkeään rooliin myös maanantaina. Molemmat maalivahdit hoitivat lauantaina tonttinsa erinomaisesti. SaPKon Pekka Lahikainen torjui kiekkoja 93,10 %:n varmuudella, ja D Teamin Niko Kaulio poimi peräti 97,06 % kohti tulleista kiekoista.

Pistekuninkaita ei ole vielä päässyt syntymään, mutta otteluparissa tähän asti maalinteossa ovat onnistuneet D Teamin Valtteri Hotakainen ja Toni Rautakorpi sekä SaPKon Kalle Konsti.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Valtteri Hotakainen

24.4.1990 Kokkola
Tiedot

Niko Kaulio

24.4.1987 Jyväskylä
Tiedot

Toni Rautakorpi

21.10.1986 Keuruu
Tiedot


Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää
Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

Marko Virtanen jatkaa JYPin päävalmentajana

JYP on solminut päävalmentaja Marko Virtasen, 48, kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Valmennustiimin Virtasen kanssa muodostavat kaudelle 2017-2018 Antti Turunen, 30, ja Jarkko Hyytiä, 33.

Lue lisää
Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

Maalivahti Jussi Olkinuora jatkaa JYPissä

JYP jatkoi maalivahtinsa sopimusta kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää