Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Gilgan ja Perez jatkavat Jaguaareissa

 
Gilgan ja Perez jatkavat Jaguaareissa

Viime kaudella Jyväskylän Jaguaarien vaahteraliigajoukkueessa pelanneet Lukkes Gilgan ja James Perez nähdään keskisuomalaisten riveissä myös ensi kesänä.

Monen muun Jaguaarien avainpelaajan tavoin Perez pelasi viime kaudella sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Hyökkäyksessä hän pelasi pääasiassa laitahyökkääjää keräten 42:lla kiinniotolla 749 jaardia ja 9 touchdownia. Puolustuksen puolella hän kuului liigan parhaimpiin takakentän pelaajiin kuudella syötönkatkollaan.

Gilgan ehti pelata viime kesänä Jaguaareissa seitsemän ottelua, ennen kuin leipätyö kutsui hänet takaisin yhdysvaltoihin valmentamaan. Puolustuksen takakentällä hän kirjautti mm. 28 taklausta ja yhden syötönkatkon. Hyökkäyksessä Gilgan aloitti laitahyökkääjänä, mutta joutui myös tuuraamaan kolmen ottelun ajan pelinrakentaja Santeri Supia, joka oli sivussa loukkaantumisen vuoksi. Yhteensä hän keräsi 1374 jaardia ja kymmenen touchdownia.

Valmentaja Benjamin Jensen on tyytyväinen saadessaan Perezin ja Gilganin jälleen miehistöönsä: "Sen lisäksi, että he ovat molemmat loistavia pelaajia, he toimivat esimerkillisesti myös kentän ulkopuolella. Jamesin pituus ja fyysisyys avaavat meille jälleen paljon vaihtoehtoja hyökkäyksessä ja puolustuksessa. Santerin loukkaantuessa Lukkes taas osoitti olevansa todellinen johtaja ja joukkuepelaaja. Molemmat ovat lisäksi meille tärkeitä erikoisjoukkuepeleissä, varsinkin potkujen palauttajina."

Jaguaarit hakee myös kolmatta amerikkalaisvahvistusta. "Kiikarissamme on hyökkäyksen linjamies. Viime kaudella meillä oli hankaluuksia vakiinnuttaa juoksupeliämme. Haemme vahvistusta, joka pystyy pelaamisen lisäksi vahvistamaan nuorta hyökkäyksen linjaamme valmennusosaamisellaan", kertoo valmentaja Jensen.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää