Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

D Team otti askeleen lähemmäs välieräpaikkaa

 
D Team otti askeleen lähemmäs välieräpaikkaa

D Team asetti puolivälierien taisteluparinsa SaPKon tukalaan asemaan voittamalla myös joukkueiden toisen kohtaamisen. Voitot ovat näin ollen 2-0 D Teamille, mikä tarkoittaa sitä, että SaPKo on jatkossa koko ajan pakkovoiton edessä.

Ennen maanantai-illan ottelua askarrutti kysymys, tullaanko jälleen näkemään vähämaalinen ottelu kuten lauantaina. Kuinka pitkään avausmaalin syntymisessä tulisi tällä kertaa kestämään?

No, sitä kysymystä ei tarvinnut kauaa arpoa, kun Lauri Taipalus pamautti kiekon viivan tuntumasta yläkulmaan heti ensimmäisen erän alkajaisiksi. Siinä missä pelikello näytti lauantaina avausmaalin jälkeen aikaa 48:44, niin tällä kertaa taulu pysähtyi jo ajassa 02:23. Syöttöpisteet osumasta merkkautettiin Kalle Mäkiselle ja Heikki Pusalle.

Mutta hyvä jos oli avausmaalintekijän nimeä ehditty kuuluttaa, niin vuorostaan D Teamin päädyssä soi. Anssi Virkki tasoitti pelin 1-1:een ajassa 02:56. Matti Hana ja Kalle Konsti nappasivat maalista syöttöpisteet. Nopeasti siis selvisi, että ottelusta ei ole tulossa edellisen toisintoa.

Lauantaina maaleja tehtiin yhteensä kolme, kun D Team voitti 2-1. Maanantaina kolmen maalin tehtailuun kului pikkuisen päälle kuusi minuuttia. D Team siirtyi uudestaan johtoon ajassa 06:13. Tällä kertaa viimeistelystä vastasi Toni Rautakorpi, mies joka teki edellisen ottelun voitto-osuman. Itse asiassa myös tällä kertaa 2-1 -osuma jäi voittomaaliksi, sillä SaPKo ei onnistunut viimeistelyssä enää toista kertaa. Rautakorven maalin syöttivät Ossi Ikonen ja Miika Viinamäki.

D Team sen sijaan onnistui maaliverkkojen pöllyttelyssä vielä muutamaan otteeseen. Ensimmäisessä erässä tahti hiipui alkuminuuttien jälkeen, mutta toisessa erässä syntyi taas kaksi osumaa. Heikki Pusa, Kalle Mäkinen, Miika Viinamäki ja Yohann Auvitu liittyivät toisessa erässä kahden pisteen kerhoon. Ensiksi Pusa vei pelin 3-1:een Mäkisen ja Auvitun syötöistä. Erän lopulla Auvitu kaunisti lukemia 4-1:een Viinamäen ja Heikki Huovisen syötöistä.

Myös Huovinen ja Rautakorpi liittyivät kahden pisteen kerhoon, kun SaPKo haki kavennusta kolmannessa erässä ilman maalivahtia. Lauantaina kavennus onnistui, mutta tällä kertaa Huovinen laittoi kiekon tylysti tyhjiin Rautakorven syötöstä. Myös Miika Viinamäki otti maalista syöttöpisteen, mikä teki hänestä illan tehokkaimman kolmella (0+3=3) tehopisteellään.

Niko Kaulio onnistui jälleen hyvin D Teamin maalilla torjuen kiekkoja 96,67 %:n varmuudella. SaPKon Pekka Lahikaisen prosentti jäi tällä kertaa piirun alle 90:n ollen 89,19 %. Mielenkiintoista illan ottelussa oli, että kaikki osumat, lukuun ottamatta viimeistä tyhjiin tehtyä maalia, syntyivät viidellä viittä vastaan. Mikään erityisen jäähyrikas ottelu ei toisaalta ollutkaan, vaikkakin pelissä vihellettiin myös yksi 10 min rangaistus. Kakkosia D Team otti neljä ja SaPKo kolme.

Taistelu jatkuu keskiviikkona Savonlinnassa, jolloin ottelupari on ensimmäistä kertaa katkolla. SaPKo on pakkovoiton edessä, jos mielii jatkaa pelejään tänä keväänä.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


YohannAuvitu

Yohann Auvitu

27.7.1989 Fury sur Seine, FRA
Tiedot

Heikki Huovinen

16.9.1983 Oulu
Tiedot

Ossi Ikonen

4.3.1990 Toivakka
Tiedot

Niko Kaulio

24.4.1987 Jyväskylä
Tiedot

Kalle Mäkinen

9.7.1986 Jyväskylä
Tiedot

Heikki Pusa

3.12.1989 Käppeselkä, RUS
Tiedot

Toni Rautakorpi

21.10.1986 Keuruu
Tiedot

Lauri Taipalus

14.1.1988 Alavus
Tiedot

Miika Viinamäki

4.4.1990 Nurmo
Tiedot


JYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja Michel Miklik purkivat sopimuksensa

JYP ja hyökkääjä Michel Miklik, 35, ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

JYP avaa Champions Hockey Leaguen semifinaalit tiistaina kotona

Champions Hockey Leaguen semifinaalit alkavat tiistaina. Suomalaisseuroista on mukana JYP, joka saa vastaansa tshekkiläisen Ocelari Trinecin.

Lue lisää
Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

Tappara järjesti hienon kirin, JYP silti jatkoon

JYP jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon CHL:n puolivälieriin. Asia varmistui tiistaina, kun JYP ja Tappara kohtasivat toisessa osaottelussa.

Lue lisää
Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Lue lisää
Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Olkinuora ja Kuukka jatkavat, Ossi Ikonen JYPiin

Maalivahti Jussi Olkinuora, 26, jatkaa JYPissä yhden kauden sopimuksella.

Lue lisää
JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT aloittavat yhteistyön

JYP ja KeuPa HT ovat solmineet kauden 2017-2018 kattavan yhteistyösopimuksen koskien pelaajaliikennettä sekä markkinoinnillista yhteistyötä. JYP-Akatemian toiminta loppuu.

Lue lisää