Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaareille kolmas amerikkalaisvahvistus

 
Jaguaareille kolmas amerikkalaisvahvistus

Jyväskylän Jaguaarien kolmas ulkomaalaisvahvistus Jake Forshey on joukkueen kahden muun yhdysvaltalaisen Lukkes Gilganin ja James Perezin entinen joukkuetoveri. Koko kolmikko on pelannut yliopistouransa Willamettessa Division III -sarjatasolla.

Hyökkäyksen linjamiehenä pelaava 201 senttimetriä pitkä ja 145 kiloa painava Forshey keräsi yliopistoaikoinaan useita kunniamainintoja ja nimettiin mm. konferensinsa all star-miehistöön. Viime kaudella hän pelasi Arena Footballia AFL 2-sarjassa Stockton Lightning- ja Tri Cities Fever joukkueissa.

Jaguaareilla oli viime kaudella ajoittain vaikeuksia saada juoksupeliä toimimaan. Forshey tuo hyökkäyksen linjaa paitsi oman blokkausvoimansa, myös aimo annoksen tietotaitoa.

- Haimme pelaajaa, joka omaa myös korkean valmennusosaamisen. Meillä on paljon hyviä, nuoria linjamiehiä, joista saamme varmasti vielä paljon enemmän irti Forsheyn valmennuksen myötä, Jaguaarien päävalmentaja Benjamin Jensen kertoo.

- Jake on siis todella satsaus, paitsi tähän kauteen, myös tulevaisuuten.

Jaguaareissa Forshey tulee varmasti pelaamaan muiden avainpelaajien tavoin sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Ennen viime kautta Jyväskylän puolustuksen linja heikentyi veteraanien Henri Puromäki, Reo Landen ja Mika Juutinen lopettamisen myötä. Forsheyn tuoma koko ja liike paikkaavat varmasti myös tätä osa-aluetta.

- Mittoihin nähden Forsheyn urheilullisuus ja liike ovat uskomattomalla tasolla. Puolustaminen on hänelle tuttua high school-ajoilta, eikä hän voisi olla enempää innoissaan mahdollisuudesta pelata jälleen aloituslinjan sillä puolen.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle
Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarit takoivat, mutta teräs ei taipunut tarpeeksi

Jaguaarien juoksuhyökkäys on oli ollut ennen ottelua sarjan tehokkokkain. Kuopio Steelers onnistui kuitenkin pysäyttämään Jyväskylän juoksun erinomaisesti, varsinkin ottelun alussa.

Lue lisää
Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Mäkinen ja Gabbidon Jaguaareihin

Ensi kesänä historian kahdennenkymmenennen kautensa pelaava Jyväskylän Jaguaarit vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja brittilaituri Jarrad Gabbidonilla.

Lue lisää
Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst Jaguaareihin

Richard Hurst on 20-vuotisjuhlakauteensa valmistautuvan Jyväskylän Jaguaarien tuorein vahvistus.

Lue lisää
Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jaguaarit ja Royals iskevät yhteen Laukaassa

Jyväskylän seudun Jaguaarit pelaa tulevan lauantaian kotiottelunsa poikkeuksellisesti Laukaassa. Vastaansa Jaguaarit saa vaasalaisen Royalsin, joka on sarjan hallitseva mestari.

Lue lisää
Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit kohtasi sunnuntaina Northern Lightsin

Jaguaarit aloittivat ottelun hyökkäyksellä. Ensimmäisellä draivilla Jaguaarit kokeilivat Oulun takakenttää pitkin heitoin.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää