Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jokerit tiistaina Kuopioon

 

Jokerit tiistaina Kuopioon


KalPa avasi SM-liigakautensa perjantaina kotonaan JYPiä vastaan 0-3 tappiolla ja kohtaa heti perään lauantaina vieraissa Tapparan. Kilpisoturien kausi jatkuu suorastaan ryminällä, sillä joukkue pelaa toisen kotiottelunsa jo tiistaina 18.9. Helsingin Jokerien saapuessa vierailijaksi Kuopion uudelle Trust Kapital Areenalle. Joukkue haluaa varmasti näyttää kotiyleisölle pystyvänsä parempaan.

Kauaa ei savolaisten kiekkojännärien siis tarvitse levätä laakereilla ennen seuraavaa kovatasoista koitosta. Vauhtia ja jännittäviä tilanteita ei nimittäin varmasti tule puuttumaan tiistaina, sillä viime kauden pronssijoukkue Jokereita ennustetaan monien veikkaajien papereissa tämän kauden suurimmaksi mestariehdokkaaksi. Avausottelussaan myös Jokerit kärsi 3-7 tappion HIFK:lle.

Muutamasta loukkaantumisesta huolimatta Jokerien viime kauden avainpelaajat, kuten kokeneet hyökkääjät Ben Eaves, Ilari Filppula, Riku Hahl ja Jani Rita sekä nuoremmat tähdet Teemu Pulkkinen ja Teuvo Teräväinen, ovat joukkueen vahvuudessa edelleen. Puolustuksen kulmakiviä ovat Ossi Väänänen ja tulevaisuuden nimi Teemu Eronen. Uusista pelaajista mielenkiintoa tuo puolestaan Savonlinnasta kotoisin oleva Joonas Rask.

Jokerit on elänyt koko syyskuun käytännössä myrskyn silmässä sen jälkeen, kun hyökkääjä Semir Ben Amor hyökkäsi Ville Peltosen kimppuun HIFK:ta vastaan pelatussa European Trophy -ottelussa. Ben Amor on pelikiellossa aina marraskuuhun saakka ja myös Jarkko Ruutu kärsii vielä tiistaina rangaistustaan ja on sivussa kokoonpanosta. Jokerit joutuu lisäksi tulemaan toimeen ilman päävalmentajaansa Tomi Lämsää ja apuvalmentajaansa Tomek Valtosta, joille langetettiin SM-liigan kummallekin kahdeksan ottelun mittainen toimitsijakielto tappeluun käskyttämisestä. KalPaa vastaan Jokerien vaihtoaitiossa pääohjeita jakaa Hannu Virta.

KalPa saanee tiistain otteluun parhaan mahdollisen kokoonpanon, mikäli joukkueen tähtihyökkääjä Sakari Salminen on pelikuntoinen ja Adam Masuhr on mukana. Pelikuntoon toipunut Jukka Voutilainen varmasti parantaa, kun pelit lisääntyvät, ja maalivahti Mikko Koskinen pyrkii pääsemään hyvään torjuntavireeseen heti kauden alusta saakka. Lopullinen kokoonpano selvinnee kuitenkin vasta ottelupäivänä.

KalPan tiedotteesta / UrheiluKuopio


Takaisin edelliselle sivulle


Kalevan Pallo - logo

KalPa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikkoKoskinen

Mikko Koskinen

18.7.1988 Vantaa
Tiedot

AdamMasuhr

Adam Masuhr

21.5.1983 Gävle
Tiedot

SakariSalminen

Sakari Salminen

31.5.1988 Pori
Tiedot

JukkaVoutilainen

Jukka Voutilainen

14.5.1980 Kuopio
Tiedot


Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

KalPa-hyökkääjä Elias Koponen siirtyy Mestiksessä pelaavan Joensuun Kiekko-Poikien paitaan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella.

Lue lisää
Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

KalPa-hyökkäys vahvistuu tutulla nimellä, kun Miikka Pitkänen palaa kasvattajaseuransa paitaan loppukauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

IPK:n sopimuspelaajat Hugo Gallet, Roope Laavainen ja Henrik Tikkanen edustavat loppukauden ajan KalPaa. KalPan sopimuspelaajista puolestaan Otto Huttunen, Eric Hjorth sekä Juuso Mäenpää viilettävät loppukauden IPK:n riveissä Mestiksessä.

Lue lisää
Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

KalPa-hyökkäys saa kaivattua lisäleveyttä, kun 23-vuotias laitahyökkääjä Sami Tavernier liittyy keltapaitoihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Tuore sopimus sisältää myös option Liiga-kaudesta 2021-2022.

Lue lisää
Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

KalPa ja 19-vuotias puolustaja Eric Hjorth ovat solmineet kevääseen 2022 saakka ulottuvan pelaajasopimuksen. Lisäksi pelaajasopimus sisältää KalPan option Liiga-kaudesta 2022-2023.

Lue lisää
Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

KalPa rakentaa tulevan kauden joukkuettaan maltillisesti ja kuopiolaisjoukkue on tehnyt jatkosopimukset Aleksi Klemetin, Tuomas Vartiaisen ja Joona Riekkisen kanssa.

Lue lisää