Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Kuparinen KHL:n Omskiin, Craig Smith NHL:stä KalPaan

 

Matti Kuparinen KHL:n Omskiin, Craig Smith NHL:stä KalPaan


KalPan Matti Kuparinen siirtyy KHL:n Avangard Omskin riveihin tällä viikolla. Yhteydenotto siirrosta tuli Omskin ja Kuparisen edustajien kautta ja sitä kautta neuvottelut käynnistyivät. Omskin valmentajana toimivat suomalainen parivaljakko Petri Matikainen ja Pasi Nurminen.
 
KalPan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen pitää organisaation tekemää ratkaisua strategian mukaisena, mihin kuuluu pelaajien auttaminen eteenpäin urallaan tilaisuuden tultua. Seuran kaikki siirrot KHL:n suuntaan on toteutettu hyvässä yhteistyössä pelaajien kanssa.

- Tälläkin ratkaisulla haluamme viestittää ulospäin sen tosiasian, että organisaatiomme kautta on mahdollista siirtyä vielä seuraaville portaille, Kimmo Kapanen sanoo.
- KalPa saa tästä siirrosta merkittävän korvauksen, joka auttaa meitä tulevaisuuden rakentamisessa.

Matti Kuparinen on hyvillään päästessään urallaan jälleen eteenpäin, tällä kertaa maailman huippusarjaan.

- Haluan kiittää KalPaa ajastani Kuopiossa. Kiitän samalla myös organisaation suhtautumisesta neuvotteluihin, Kuparinen sanoo.
- Olen viihtynyt erittäin hyvin Kuopiossa ja katson kehittyneeni KalPassa pelatessani ja siitä seuraava askel urallani ovat uudet haasteet KHL:ssa.
 
Craig Smith tulee paikkaamaan Matti Kuparista

KalPa on reagoinut välittömästi Matti Kuparisen lähtöön hankkimalla tänne NHL:stä Craig Smithin, joka saapuu Kuopioon tällä viikolla.

- Craig Smith on tuleva NHL:n huippu-hyökkääjä, joka on pelannut Nashville Predatorsissa viime kaudella 72 ottelussa tehden tehot 14+22. Hän on pelannut myös kaksissa edellisissä MM-kisoissa USA:n maajoukkueessa. Erinomaisen luistelutaidon lisäksi 23-vuotias Smith on todella hyvä viimeistelijä ja pelintekijä. Hän pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa ja hän on erittäin työteliäs, hyvin molempiin suuntiin pelaava hyökkääjä, kertoo KalPan pelaajakoordinaattori Janne Kekäläinen.
 
- Olemme tehneet sopimuksen Smithin kanssa alustavasti joulutaukoon asti. Sopimustilanne menee pitkälti NHL:n tilanteen mukaan, joten on mahdollista että hän pelaa meillä jopa kauden loppuun asti. Elämme kuitenkin viikon kerrallaan, Kimmo Kapanen sanoo.
- Tällä ratkaisulla saamme aikaa rauhassa katsoa markkinoita ja ajankohta oli otollinen, koska NHL:n työsulun vuoksi pelaajia on tällä hetkellä paljon markkinoilla.

KalPan tiedotteesta / UrheiluKuopio


Takaisin edelliselle sivulle


Kalevan Pallo - logo

KalPa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MattiKuparinen

Matti Kuparinen

16.10.1984 Pori
Tiedot


Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

Elias Koponen siirtyy vuokralle Joensuun Kiekko-Poikien paitaan

KalPa-hyökkääjä Elias Koponen siirtyy Mestiksessä pelaavan Joensuun Kiekko-Poikien paitaan toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella.

Lue lisää
Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

Miikka Pitkänen palaa KalPaan Jukureiden riveistä

KalPa-hyökkäys vahvistuu tutulla nimellä, kun Miikka Pitkänen palaa kasvattajaseuransa paitaan loppukauden kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

Pelaajaliikennettä Kuopion ja Iisalmen välillä

IPK:n sopimuspelaajat Hugo Gallet, Roope Laavainen ja Henrik Tikkanen edustavat loppukauden ajan KalPaa. KalPan sopimuspelaajista puolestaan Otto Huttunen, Eric Hjorth sekä Juuso Mäenpää viilettävät loppukauden IPK:n riveissä Mestiksessä.

Lue lisää
Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

Sami Tavernier KalPan hyökkäykseen

KalPa-hyökkäys saa kaivattua lisäleveyttä, kun 23-vuotias laitahyökkääjä Sami Tavernier liittyy keltapaitoihin loppukauden kattavalla sopimuksella. Tuore sopimus sisältää myös option Liiga-kaudesta 2021-2022.

Lue lisää
Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

Vahvistusta KalPan takalinjoille - Eric Hjorth liittyy keltapaitoihin

KalPa ja 19-vuotias puolustaja Eric Hjorth ovat solmineet kevääseen 2022 saakka ulottuvan pelaajasopimuksen. Lisäksi pelaajasopimus sisältää KalPan option Liiga-kaudesta 2022-2023.

Lue lisää
Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

Klemetti, Vartiainen ja Riekkinen jatkavat keltapaidoissa

KalPa rakentaa tulevan kauden joukkuettaan maltillisesti ja kuopiolaisjoukkue on tehnyt jatkosopimukset Aleksi Klemetin, Tuomas Vartiaisen ja Joona Riekkisen kanssa.

Lue lisää