Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kova kolmikko vahvistaa LEKA Volleyta

Kova kolmikko vahvistaa LEKA Volleyta

 

Jukka Lehtonen (keskitorjuja, 197 cm) jatkaa Kuopiossa 2-vuotisella sopimuksella. Lehtonen kuuluu tulevana kesänä miesten maajoukkueen rinkiin ja hän kuului kaudella 2014-2015 LEKA Volleyn avainpelaajiin.

”Mahtavaa jatkaa LEKA Volleyssa. Koen, että joukkueella on hyvät mahdollisuudet menestyä tulevina kausina. Tavoitteena on ehdottomasti mitalin voittaminen Kuopiossa kahden vuoden sisällä. Lisäksi uskon, että pystyn kehittymään pelaajana parhaiten juuri Kuopiossa.” kertoo Lehtonen. "Jukka tuo johtajuutta joukkueeseen ja luo juuri oikeaa harjoittelukulttuuria Kuopioon", kertoo Lauri Hakala.

Keskitorjuja Kristopher Johnson (USA, 211 cm) jatkaa LEKA Volleyssa vuoden sopimuksella. Johnson vakuutti LEKA Volleyn ensimmäisenä vuotena ulottuvuudellaan sekä harjoittelumotivaatiollaan.

”Tulen tulevalla kaudella harjoittelemaan kovempaa ja tulette näkemään fyysisemmän Kris Johnsonin.” kertoo Johnson.
”Johnsonissa näemme potentiaalia kehittyä kansainväliseksi huippupelaajaksi. On hienoa, että Kris haluaa jatkaa LEKA:ssa. Kris harjoittelee kesän USA:n maajoukkueringissä, joten saamme hänet hyvässä kunnossa takaisin Kuopioon.” Lauri Hakala.

Taiteilijasieluinen passari Chris Austin (USA, 192 cm) saapuu Kuopioon ensi kaudeksi. Austin on pelannut Suomessa aikaisemmin Isku Volleyn riveissä, minne hän saapui kesken kauden 2014 vuoden alussa. Austin on voittanut kaksi kertaa Yhdysvaltain yliopistojen NCAA:n mestaruuden vuosina 2012 ja 2013.

”Olen erittäin innoissani, että saimme tehtyä sopimuksen jo tässä vaiheessa kautta. Minun on helppo tulla takaisin Suomeen hyvään valmennukseen ja seuraan, josta sain hyvät suositukset. LEKA Volley on minulle paras paikka kehittyä juuri nyt; kuin myös Kuopio on hieno kaupunki, missä lentopallo on nouseva laji. Haluan auttaa joukkuetta saavuttamaan sen ensimmäisen mitalin” kertoo Chris Austin. ”Saimme Austinin osittain Johnsonin avulla, koska he ovat hyviä ystäviä. Kaipasimme kentälle johtajuutta sekä luovuutta pelin rakentamiseen”, kertoo Hakala.

Timo Tolvanen ei jatka LEKA:ssa

LEKA Volley ei käytä Timo Tolvasen sopimuksen ensi kauden optiota. LEKA Volley haluaa kiittää Tolvasta hänen antamasta panoksesta LEKA:n ensimmäisen mestaruusliigakauden aikana. Toivottavasti näemme ”Dolen” räiskyvän persoonan jatkossakin mestaruusliigakentillä.

LEKA Volleyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


LEKA Volley - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley palaa parin viikon harjoittelutauolta

Savo Volley pelaa kauden kolmannen ottelunsa lauantaina 4. päivänä marraskuuta. Suonenjoella kello 17 alkavassa ottelussa vastustajaksi saapuu TUTO Volley Turusta.

Lue lisää
Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Savo Volleyn paluu liigapeleihin sujui mallikkaasti

Keskipelaaja Tommi Siirilä oli vahvassa vedossa, kun Savo Volley pelasi ensimmäisen Mestaruusliigan pelinsä liki kahteen kuukauteen. Raision Loimu kaatui kotihallissaan puhtaasti 0-3.

Lue lisää
Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley ja Pielaveden Sampo virittelivät koneistojaan harjoitusottelussa

Savo Volley katkaisi pitkän ottelutaukonsa pelaamalla harjoitusottelun Pielaveden liikuntahallilla Pielaveden Sampoa vastaan.

Lue lisää
Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Savo Volley selvitti tiensä Suomen cupin Final Four –turnaukseen

Ykkössarjan kärkijoukkue TuTo Volley vei savolaisilta yhden erän, mutta lopulta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Lue lisää
Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Savo Volley syttyi kunnolla taistelemaan vasta kolmannessa erässä

Kaikki putket loppuvat aikanaan - nyt loppui Savo Volleyn voittokulku Mestaruusliigassa. Savolaisten kymmenes ottelu päättyi Sastamalassa kotijoukkueen voittolukuihin 3-0.

Lue lisää
Akaa-Volley - Savo Volley pelataan 26.2.2021

Akaa-Volley - Savo Volley pelataan 26.2.2021

Koronapandemian vuoksi siirretty Akaa-Volley - Savo Volley -peli pelataan perjantaina 26. päivänä helmikuuta 2021 Toijalan monitoimitalolla.

Lue lisää