Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

3.8.2011 - Porilaiset futisvalmentajat

 

3.8.2011 - Porilaiset futisvalmentajat


Moikka kaikki mun blogini ystävät. Tässä tulee pitkästä aikaa tarinaa hieman porilaisesta jalkapallosta ja vähän jostain muustakin.

Kyllä on yleisesti ottaen umpisurkeaa tämä suomalaisen jalkapallon asioitten hoitaminen. Esimerkiksi Porissa kiistellään pelaajista seurojen kesken, kun mielestäni voimat kuuluisi keskittää yhteen seuraan. Kaikki parhaimmat voimat olisi kasassa, silloin voitaisiin saada taas Veikkausliiga joukkue tänne, muuten tuskin.

Se on hyvä nyt, että ollaan saatu lukea Porin Jazzin organisaatio vahvistuksista. Seura kun palkkasi Jouni Joensuun. Hän on huippujätkä tähän hommaan, joka tietää miten Porissa toimitaan jalkapallossa. Jouni saa varmaan uusia yrityksiä mukaan toimintaan.

Sitten on tämä meidän lippulaiva PoPa. Vaikka valmentajaa vaihdettiin silti ei vielä näytä sarjataulukossa hyvältä vaikkakin Tero Suonperä on saanut kurssia hieman käännettyä. Hän näyttää olevan porilaisesta jalkapallon näkökulmasta katsottuna huippujätkä myös, joka ymmärtää myös että on muitakin lajeja Porin kesässä kuin jalkapallo esim. pesäpallo.

Sitten on vielä toinen samanlainen valmentaja. Nice Futiksen valmentajana toimiva Mikko Mannila. Hän on taas sitten saanut nostettua Nice Futiksen pois sarjataulukon häntäpäästä.

Huolestuttavaa on kuitenkin katsoa, kun ei tahdo löytyä huoltajia kaikkiin lajeihin. Huoltajan homma on kuitenkin rankkaa ja sen toivon että kaikki valmentajat ja pelaajat osaisivat arvostaa työtä. Porissa alkaa huoltajat käymään vanhoiksi jo ja uusia ei näy. Vielä kun lopettavista pelaajista alkaisi osa huoltajan hommiin. Osa kuitenkin jatkaa seurassa rahankeruun tai valmentamisen parissa kuitenkin.        

Sitten lopuksi haluan kiittää Petri Kaijansinkkoa yhteisistä kahdeksasta vuodesta. Allekirjoittanut ja Pete on toiminut yhdessä pitkään ja se on ollut mulle ainakin huippuaikaa. Sitten on toinen valmentaja  pesäpallon piirissa, jota haluan taas kiittää. Sami-Petteri Kivimäen kanssa on ollut myös mukava työskennellä. Hyvää jatkoa Petelle vaan Superpesiksen toimitusjohtajan virassa. Toivon että ollaan yhteydessä sen jälkeenkin vaikka tiemme eroavat.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle