Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

7.9.2011 - Minä ja valmentajat

 

7.9.2011 - Minä ja valmentajat


Morotus kaikki mun blogini ystävät. Tällä kertaa kerron valmentajista joiden alaisuudessa olen saanut työskennellyt huoltajana.

Eletään vuotta 1998-1999 jolloin aloitin huoltajan urani. Ensimmäisinä valmentajina salibandyssa olivat Jari Vahtera ja Peter Eriksson turusta. Kausi meni erittäin hyvin, sillä nousimme salibandyliigaan. Seuraavalla kaudella 1999-2000 valmentajiksi tulivat Jani Kannosto ja Tommi Varho. Hän oli tosin vaan kesän jonka jälkeen lähti joukkueesta. Talvella valmennukseen tuli jälleen Jari Vahtera. Kausi päättyi huonosti, sillä  tiputtiin liigasta divariin.

Kauteen 2000-2001 lähdettiin Jani Kannoston ja punkalaitumelaisen Jouko Halkion johdolla. Kausi oli erinomainen, noustiin takaisin salibandyliigaan ja olimme Suomen Cupissa välierissä. Välierässä hävisimme Espoon Oilersille.

Seuraavana kautena 2001-2002 pääsimme aina playoffeihin asti. Ensimmäisellä kierroksella putosimme Josballe voitoin 3-2. Mitalipelit olivat siis lähellä. Suomen Cupissa Oilers oli jälleen vahvempi välierissä.

Kaudelle 2002-2003 valmentajaksi saimme helsinkiläisen Iiro Parviaisen. Iiron apuna oli jouluun asti Jari Vahtera. Jarin lähdettyä Jani Kannosto palasi valmentajan paikalle. Kauden pääteeksi putosimme takaisin divariin.

Jani Kannosto jatkoi valmentajana myös kaudella 2003-2004. Varmistimme sarjapaikan divarissa. Minulle tuli myös toinen huollettava laji. B-tyttöjen joukkueessa valmentajina toimivat Mikko Järvenpää ja Jouko Järvenpää. B-tytöissä selvisimme sarjassa viidenneksi.

Jatkoin edelleen salibandyn parissa kaudella 2004-2005. Meidän valmentajana toimi Rami Kares. Mies jolla oli tietokoneella yli 500 salibandykuviota ja päässäkin yli 80 kuviota. Niistä huolimatta meinasimme pudota kakkosdivariin. Pesäpallon B-tytöissä menestys oli parempaa. Mikko Järvenpään ja Pekka Puiston valmennuksessa voitimme kultaa. Olin myös mukana naisten edustuksessa. Siellä pronssimitaleihin meidät johdatti Japi Lehtinen ja Petri Kaijansinkko.

Salibandyssä kausi 2005-2006 päättyi pettymykseen, sillä putosimme kakkosdivariin. Valmennuksesta vastasivat Rami Kares ja Jani Kannosto. Pesäpallossa menestys oli puolestaan loistavaa. B-tytöissä saavutimme jälleen kultaa Pekka Puiston ja Mikko Järvenpään johdolla, joka ehti erottaa minut kesän aikana ainakin 62 kertaa huoltajan virasta. Naisissa kausi päättyi hopeaan, kun joukkuetta johtivat Petri Kaijansinkko ja Timo Pajunen.

Kaudelle 2006-2007 lajivalikoima pieneni, sillä jätin salibandykaukalot. Huoltajana toimin enää pesäpallossa. Naisten joukkueella mitaliputki jatkui ja olimme kauden päätteeksi pronssilla. Joukkueen käskyttäjinä toimivat Petri Kaijansinkko ja Japi Lehtinen. Olin kauden aikana myös hieman B-tyttöjen mukana, kun joukkuetta valmensi tuttu kaksikko Järvenpää - Puisto.

Seuraavaksi kaudeksi 2007-2008 jäin vain B-tyttöjen huoltajaksi. Mikko Järvenpään ja Jukka Jokelan johdolla ylsimme pronssille. Olin mukana myös naisten joukkueessa, mutta en huoltajana vaan kameramiehenä. Videoita katselivat silloinen valmennus Jarmo Ania ja Petri Kaijansinkko.

Tein paluun salibandyyn kaudelle 2008-2009. Valmennuksesta vastasivat Ismo Läntinen ja ex-pelaaja Antti-Jussi Härkönen. Kauden päätteeksi säilyimme divarissa. Mitaliputki jatkui edelleen pesäpallon saralla. Naisissa ylsimme hopealle, kun valmennuksesta vastasivat Jarmo Ania ja Petri Kaijansinkko. Jamon lähdettyä kesken kauden Petri otti vuihkan käteen mailan sijasta. Hän sai loppukaudeksi apurikseen Jukko Jokelan. B-tytöissä ylsimme myös mitaleille, kun Jukka Jokela ja Mikko Järvenpää johdattivat joukkueemme pronssille.

Seinäjoelta saimme valmentajan kaudelle 2009-2010. Sami-Petteri Kivimäki toi tullessaan joukkueeseen myös Emmin. Kauden päätteeksi kaulassa komeili jälleen mitali, nyt pronssinen. B-tytöissä jäimme harmittavasti neljänneksi Pekka Puiston ja Jukka Jokelan johdolla.

Viime kaudella 2010-2011 pääsimme jälleen finaaliin. Kauden päätteeksi kaulaan ripustettiin hopeiset mitalit. Valmennuksesta vastasivat Sami-Petteri Kivimäki ja Petri Kaijansinkko. B-tytöissä jäimme toista kertaa peräkkäin neljänneksi Kaijansinkon Petrin ja Vesa Perkiökankaan valmennuksessa.

Kuluva kausi on edelleen kesken, joten siitä myöhemmin. Nyt kaikki katsomaan ja kannustamaan Porin Pesäpallostadionille lauantaina 10.9. kello 16.00, kun pronssimitalien voittaja ratkaistaan. Tervetuloa paikalle, joukkueemme tarvitsee teidän kaikkien tukea!!!

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää