Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ärsytetyn Ilveksen luolaan

 

Ärsytetyn Ilveksen luolaan


Pelicans jatkaa pisteiden metsästystä ja seuraavaksi laitetaan liipasimelle hämäläinen tupsukorva - Tampereen Ilves.

Hakametsän hallissa Ilves on vuodesta toiseen ollut hankala voitettava Pelicansille. Tällä kertaa asetelmat ovat hiukka toisenlaiset pariin viime vuoteen verrattuna. Pelicans porskuttaa sarjakakkosena ja Ilves puolestaan tuskailee toiseksi viimeisenä.

Ilves aloitti sarjan komeasti kahdella kolmen pisteen voitolla, mutta sen jälkeen saldo on ollut surullinen: seitsemän tappiota ja yksi rankkarivoitto Bluesista. Tuossakin ottelussa Ilves oli suurimman osan ajasta pahasti alakynnessä. Kahdessa viimeisessä pelissä on tullut kuokkaan HIFK:lta ja Lukolta yhteismaalein 10-1. Ilves on nyt takuuvarmasti äärimmilleen ärsytetty ja vaarallinen.

Pelicans palasi voittojen tielle lauantaina peittoamalla kovakuntoisen SaiPan Isku Areenalla. Edellisessä vierasottelussa KalPa antoi puolestaan Pelicansille kylmää kyytiä. Tuosta pelistä on vierasjäällä vain parannettavaa.

Ilves tunnetaan hyvin liikkuvana ja energisenä joukkueena. Etenkin hyökkäyspäässä on paljon liukkaita ja taitavia nuoria. Nuorten orhien ketju Matias Sointu - Matias Myttynen - Toni Rajala tekee onnistuessaan pahaa jälkeä. Lukkoa vastaan he olivat Ilveksen ehdotonta parhaimmistoa. Jos Pelicansin luistin ei liiku sataprosenttisella teholla, tulee illasta vaikea.

Pelicansin onnistujia SaiPa-pelissä olivat kaksi maalia syöttänyt Vili Sopanen ja kauden toiset maalinsa iskeneet Janne Tavi, Jarkko Immonen ja Markus Seikola. Ykkösvitja Arttu Luttinen - Tero Koskiranta - Ryan Lasch jäi lauantaina pisteittä. Harvinaista tällä kaudella.

Tällä viikolla on ennusteltu tapahtuvaksi myös ykkössentterin paluun. Matias Loppi on itsekin jo etukenossa päästäkseen tositoimiin:

- Kyllä tässä kovasti odotetaan sitä ja hyvältä tuntuu olla jäällä. Täytyy vaan toivoa, ettei tule mitään takapakkia, pohdiskeli Matska viikonloppuna.

Pelicansin terveystilanne on muutoin hyvä. Kotijoukkue Ilveksen kapteenin Martti Järventien pelaaminen on epävarmaa. Tamperelaisilta sivussa ovat varmuudella Joonas Rask ja Teemu Kesä. Uutena miehenä ryhmään liittyy paluun Tapparasta kasvattajaseuraansa tehnyt hyökkääjä Antti Kangasniemi.

Pelicansin tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden Pelicans - logo

Pelicans - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarkkoImmonen

Jarkko Immonen

18.1.1984 Kouvola
Tiedot

TeroKoskiranta

Tero Koskiranta

18.6.1984 Paimio
Tiedot

Ryan Lasch

22.1.1987 Lake Forest, CA, USA
Tiedot

Matias Loppi

22.3.1980 Helsinki
Tiedot

ArttuLuttinen

Arttu Luttinen

3.9.1983 Helsinki
Tiedot

Markus Seikola

5.6.1982 Laitila
Tiedot

ViliSopanen

Vili Sopanen

21.10.1987 Valkeala
Tiedot

JanneTavi

Janne Tavi

13.9.1989 Helsinki
Tiedot


Waltteri Ruuskanen lainalle Pelicansiin - Juha Leimu sivussa noin neljä viikkoa

Waltteri Ruuskanen lainalle Pelicansiin - Juha Leimu sivussa noin neljä viikkoa

SaPKon puolustaja Waltteri Ruuskanen liittyy Pelicansin liigajoukkueen vahvuuteen 13.12.2017 asti ulottuvalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Borna Rendulic siirtyy KHL:ään

Borna Rendulic siirtyy KHL:ään

Pelicansissa alkukauden kiekkoillut Borna Rendulic siirtyy Venäjän KHL-liigaan.

Lue lisää
Jesse Saarinen Pelicansin vahvuuteen

Jesse Saarinen Pelicansin vahvuuteen

Lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti Jesse Saarinen on tehnyt Pelicansin kanssa pelaajasopimuksen, joka kattaa käynnissä olevan kauden ja sisältää option ensi kaudesta.

Lue lisää
Pelicans testaa kanadalaispuolustajaa

Pelicans testaa kanadalaispuolustajaa

Pelicans on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen kanadalaispuolustaja Jordan Rowleyn kanssa. Sopimus pitää sisällään try-out-jakson.

Lue lisää
Borna Rendulic täydentää Pelicans-hyökkäyksen

Borna Rendulic täydentää Pelicans-hyökkäyksen

Lahden Pelicans ja Borna Rendulic ovat solmineet yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias kroatialaishyökkääjä liittyy joukkueen vahvuuteen maanantaina.

Lue lisää
Vadim Pererskokov try-outille Pelicansiin

Vadim Pererskokov try-outille Pelicansiin

Venäläinen Vadim Pereskokov hakee pelipaikkaa Pelicansin liigajoukkueesta try-out sopimuksen kautta.

Lue lisää